2777
2789
عنوان

از حرکات همسرم خجالت میکشم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 42 پست
خب عزیزم الان من بابت چنین چیزی ناراحتمگفتن این حرفتون چه کمکی به حال من کرد؟؟؟

هچی فقط خواستم بگم به شوهرت بفهمون مردم مسخرتون میکنن توی جمع رعایت کنه😊

دیدی بعضی ها خیلی میخندن هرچی هم میشه بازم میخندن و بقیه رو میخندونن بعد یهو میرن تو فکر اینا رو اذیت نکنین اینا نابود شدن🖤✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید
اخه جنسی نیست که نزدیک شدنش

نکنید مخصوصا اگر فرد مجرد داخل جمع هست. به شوهرت بگو عاشقانه هامون جلوی چشم بقیه باشه قشنگ نیست! دوست دارم فقط مخصوص خودمون دوتا باشه. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
بنظر من هیچ اشکالی ندارد اگه درحد دست گرفتن بوسیدن دست و سر باشه ،محبت زیبا هست چرا باید برا همه چی ...

بوسیدن سر یا صورت اصلا خود به خود بد نیست. اما تصور کنید دو نفر به هم چسبیدن. شما دارید هی صحبت های دیگه می کنید، مثلا در مورد بورس! یهو مرده سر زنش رو بوس می کنه. شما دارید میگید بفرمایید میوه بخورید، مرده داره لپ زنش رو میکشه و به‌ نگاه عاشقونه میکنه. میگید بیاید فلان کار رو کنیم.مرده مثل کنه چسبیده زنش رو بغل کرده. خب مسخره و زشته. 

اره منم گفتم درحد دست گرفتن و سر بوسیدن بد نیست دراون حدش چندش و مخصوص رختخواب

البته گاهی خود به خود بد نیست و حرکت هم اصلا مخصوص رخت خواب نیست! اما هر خر حرکتی جایی داره. بیشتر ازون مسخره و زننده هست. مثل این میمونه یه بچه کوچیک یه عروسک داشته باشه هی همه جا ببره، هر چی بهش بگی ولش کن ول نکنه. استارتر به همسرت این رو بگو، بگو شان من پایین میاد جلوی بقیه وقتی هی بهم بچسبی، انگار من هویت مستقل ندارم. 

کمک کن😂😂😂

کمک چی

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید