2777
2789
عنوان

فک کنید خانواده ای هستین که قصد خواستگاری از دختر خانمی رو دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 95 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب میذاشتی بندگان خدا اول خواستگاری کنند بعد جواب منفی بدی خب الان چرا پشیمونی؟؟

میگم چرا جواب رد دادم 😭 گناه داشتن🥲 خودم گناه دارم و به دلایل دیگه ولش کن فدات شم 

مرسی لطف کردی اومدی توی تاپیک ♥️

شما مثل من میمونی زیادی صداقت داری و بنظرم این افراطه و بده.. بقیه در موردمون بد فک‌ میکنن.. دوراز ج ...

چی بگم ولی خدا بنده هایی که راستگو باشن و اینکه انسان راستگو رو خیلی دوست داره 

چی بگم ولی خدا بنده هایی که راستگو باشن و اینکه انسان راستگو رو خیلی دوست داره

ولی بنطرم ما زیادی افراط میکنیم..مثلا شما نباید ب این خانم پیام میدادی صبر میکردی اگه دیدیش بهش میگفتی نیاز ب پیام نبود...نمی‌دیدیشونم اشکال نداشت چون شما نمیخواستی ک دروغ بگی بهشون اشتباه شده بوده..کلا ما زیادی سخت میگیریم 

ولی بنطرم ما زیادی افراط میکنیم..مثلا شما نباید ب این خانم پیام میدادی صبر میکردی اگه دیدیش بهش میگف ...

تازه شاید اما عزیزم فک کنم اتشباه متوجه شدی 

من در واقعیت اصلا خودم متولد ۹ شهریور ۸۴ آن برای اینکه جواب رد بدم این پیام رو دادم

تازه شاید اما عزیزم فک کنم اتشباه متوجه شدی من در واقعیت اصلا خودم متولد ۹ شهریور ۸۴ آن برای اینکه ج ...

اهان حالا متوجه شدم..در هر صورت امیدوارم با هر کی هر کجا خوشبخت شی عزیزم..مهم عاقبت کاره