2777
2789

من که خریدم تموم شد

اصلا به استرسش نمی ارزه. غصه نخور واقعا. خدا جور میکنه

خواستگارانِ من که یادَت هست؟ بینِ شان عشقِ تو مقدم بود ؛ با "عــــلـــــی-؏-" بودن همیشه و همه جا ؛ شرطِ اصلیِ ازدواجم بود💗!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا پدرم رفته بود بزرگترین مغازه لوازم خانگی شهر پول بهترین لوازم خانگی سیلور رو داده بود من رفتم خودم مدلشو انتخاب کردم 

کل جهیزیه ام رو تو یه هفته خریدم 

خرت و پرت و ظروف رو هم رفتم تهران از بازار شوش خریدم 

منم این استرسو داشتم

ولی از گوگل لیست جهازو ببینید چندبار مرور کنید طبق نیازتون لیست بگیرید

اصلا بخاطر پزدادن چیزیو نخرید که بعدا بی استفاده میمونه توخونه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
منم این استرسو داشتمولی از گوگل لیست جهازو ببینید چندبار مرور کنید طبق نیازتون لیست بگیریداصلا بخاطر ...

والا منکه فقط بزرگا و خریدم کوچیک هیچی نخریدم از خونه مامانم داد هنوز خیلی چیزا ندارم 

چیا خریدی عزیزمجقدرتا الان هزینه کردیوام نگرفتی؟

برقی هام گرفتم به جز گاز صفحه ای، تلوزیون 

خورده ریز هامم گرفتم یه مقدار جزیی مونده 

چوبی هام هست فرش،پرده ،گل وگیاه دکوری ....

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊
چیا خریدی عزیزمجقدرتا الان هزینه کردیوام نگرفتی؟

وام فقط وام ازدواج ،یه ۳۰تومن  وام دیگه 

یسریش رو خودم خریدم (خیلی قصه می خورم به جای اینکه شاد باشم ،بهترین لباسا رو بپوشم باید برم جهیزیه بخرم )

یه  مقداری طلا کنار گذاشتیم 

همین 

وام فقط وام ازدواج ،یه ۳۰تومن وام دیگه یسریش رو خودم خریدم (خیلی قصه می خورم به جای اینکه شاد باشم ...

عزیزم خداروشکر کن ک داری میخری 

خیلیا اینم نتونستن عزیزم 

خوشحال باش برای خریدات 

مبارکت باشه

یخچال لباسشویی چیا خریدی؟

عزیزم خداروشکر کن ک داری میخری خیلیا اینم نتونستن عزیزم خوشحال باش برای خریدات مبارکت باشهیخچال لباس ...

یخچال دوو

لباسشویی ظرفشویی پاکشوما

مبارکه عزیزم من وامم نتونستم بگیرم س تا ضامن خواست یکیشو نتونستم جور کنم بعد از چند وقت ک بانک اذیتم ...

عه چه بد

من آخر  آبان ۴۰۲ وامم رو گرفتم 

یه ۲ماه بعد عقدم