2777
2789

قبلش خیلی منفی بودم 

الان نگاهم مثبته 😅

خیلی ازدواج قشنگه نه؟؟ مخصوصا اگه مدیریت زندگی بلد باشییی

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سخته

تو سن من که دیگه سخت نیست

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

من از اولم مثبت بود 

الانم مثبته 

اینده رو دیگه نمی دونم 

به این برمیگرده که طرف مقابلت کیه تو کی هستی چی بینتون گذشته 

وگرنه تو مدیریت بلد باش  به چه دردت میخوره؟

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

چند سالته؟

۲۷

بیشتر ببینید
من از اولم مثبت بود الانم مثبته اینده رو دیگه نمی دونم به این برمیگرده که طرف مقابلت کیه تو کی هستی ...

متاهلی؟؟

بیشتر ببینید
بله

میگی پیدا کردن شریک سخته؟

بیشتر ببینید

نمیدونم قبول دارین اینو یا نه 

ولی کلا زندگی ترکیب سختی و آسونی 

تلخی و شیرینیه 

من زوجینی دیدم که زندگی مشترک عالی دارن ولی همونا هم باز درگیر یه سری مشکلات دیگه هستن ، بیماری خودشون ، بیماری بچه شون و ... 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿