2777
2789
میشه ،نیمه اول سال امسال تغیبرات رو میبینید

چه تغیراتی🥹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم چیکار کنم احساس شکست و ما امیدی دارم

نداشته باش دحتر. به خدا بشپار و ازش بخواه بهترین سرنوشت و ایننده رو برا بچه هات رقم بزنه ـاز رحمت خدا نا امید نباش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

الی مرسی که بهم گوش دادی من واقعا تنهام

همینکه ی خونه و یه ماشین داشته باشی کافیه

از الانم هرماه درحد 500 تومنم میتونی طلا بخر بزار کنار براشون

من تو سایت آنلاین میخرم 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نداشته باش دحتر. به خدا بشپار و ازش بخواه بهترین سرنوشت و ایننده رو برا بچه هات رقم بزنه ـاز رحمت خد ...

نمیدونم چرا اینقدر نا امیدم 

ذره ای شادی و امید تو قلبم نیست

الی من اعتماد ندارم دوس دارم طلام فیزیکی باشه

خب پارسیان بگیر...

طلا انلاینم وقتی به 1 گرم 2 گرم رسید میری تبدیل میکنی 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم چرا اینقدر نا امیدم ذره ای شادی و امید تو قلبم نیست

نشین اخبار نگاه کن چه ماهواره چه ایران. از خونه بزن بیرون برو باشگاه. با ادمهایی بگرد که حالتو خوب میکنن. با حرص خوردن تو هیچی درست نمیشه بر عکی هر چی انرژی منفی جذب خودت و زندگی میکنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹