2777
2789
عنوان

من مادر سه بچه ام هر سوالی‌داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای من یک دونه ده ماهه دارم ....دارم دیوونه میشم چجوری میتونه سه تا بچه رو مدیریت کنی .... منک خستم خیلی رد دادم به هیچ کارم نمیرسم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
وای من یک دونه ده ماهه دارم ....دارم دیوونه میشم چجوری میتونه سه تا بچه رو مدیریت کنی .... منک خستم ...

سخته خیلی سخته

ولی شیرینه🥰اصلا خودتو‌اذیت نکن این‌روزام‌میگذره 

عقائد و حس شما نسبت به حیوانات قابل احترام 🩷ولی عزیزم اینجا و این تایپیک متعلق به یه مادر با سه تا ...

درست میگی ببخشید ولی بنظر من بچه اصلا بدرد نمیخوره بزرگ که میشه همه یادش میره

درست میگی ببخشید ولی بنظر من بچه اصلا بدرد نمیخوره بزرگ که میشه همه یادش میره

💚💚💚💚

نه عزیز دلم اینجوری نیست واقعا خیلی به تربیت و فضای عاطفی و روانی خانواده بستگی داره 

من همیشه به زوجای جوان میگم اول و قبل از شرایط اقتصادی فضای روانی و عاطفی خونه و خانوادتون رو در نظر بگیرید بعد اقدام به فرزند آوری کنید حتی نگهداری حیوان خانگی هم شرایط خاص خودشو داره من یه همسایه داشتم که دو یا سه تا سگ کوچولوی با مزه رو نگهداری میکرد ولی همیشه این طفلی ها رو میزد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
💚💚💚💚نه عزیز دلم اینجوری نیست واقعا خیلی به تربیت و فضای عاطفی و روانی خانواده بستگی داره من همیش ...

وای نه خدا لعنتش کنه این ها مریضن که فرشته های به این بامزه ی هستن که به آدم آرامش میدن آره دقیقا الان مامانم مریض پارکینسون داره داداش نامردم از وقتی زن گرفت مامانشو فراموش کرد انگار نه انگار که به مامان داره مامانم کارمند بود برای داداشم دو تا ماشین خرید یکی برای کارش یکی شخصی  بعد برگشته به مامانم میگه من تو رو نمی‌خوام فقط خونه اتو می‌خوام چقدر یه پسر باید بیشرف نامرد باشه که به مامانش همچین حرفی بزنه 😐🥺💔

وای نه خدا لعنتش کنه این ها مریضن که فرشته های به این بامزه ی هستن که به آدم آرامش میدن آره دقیقا ال ...

متاسفم برای این بی مهری که در حق مادر عزیزتون شده ما گاهی اوقات با محبت بیش اندازه خودمون بچه هامون رو متوقع و بی مهر بار میاریم انشالله مامانتون عمر با عزت و پربرکت داشته باشن ❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹