2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برای بچه طلا نخر

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 44 پست
چون باباش به فکر ایندش نبوده میگه بچه خودشم زجر بکشه

این جور ادمها که خودشون بچگیشون خوب نبوده که اتفاقا بیشتر به فکر بچشون هستن که یه موقع مثل خودشون نشن فاز شوهرت چیه آخه دلش نمیاد چهارتا سکه برا بچش بگیره 😑

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید

فقطططط بخر. کار نداشته باش امروز قیمتش چنده. بالاست یا پایین. ده سال دیگه، امروز هر چی خریدی، چندین برابره. فقط بخر واسش و قایم کن. این بچه ها گناه دارن. بچه اول زندگیش از کجا بیاره شروع کنه ؟ واسه موفق شدن مدرسه و علم آموزی خوب و سرمایه میخواد به علاوه پشتکار

پشتکار و حمالی کردن تنها کسی رو به موفقیت نرسونده که باباش میگه بچه خودش برا زندگیش کار کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این جور ادمها که خودشون بچگیشون خوب نبوده که اتفاقا بیشتر به فکر بچشون هستن که یه موقع مثل خودشون نش ...

گداس مرتیکه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

سلام ریز ریز که خریدی بعد یه مدت یجا ببر یچیز با ارزش تر از سکه پارسیان بخر چون شنیدم سکه پارسیان ار ...

سلام..اره فکر خوبیه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

منم همسرم هیچ اعتقادی به خرید طلا سکه برای بجه نداره میگه میخواد چیکار همون پولو من باهاش کار کنم سودش بیشتره البته همسر من وضع مالیش خوبه میگه من هر چی در بیارم واسه اوناس دیگه البته پول عیدی و هدیه بچه ها رو کاری نداره من خرج میکنم ولی میگم بیا ماهانه یه پولی براشون پس انداز کنیم میگه با ابن تورم ارزش نداره

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
سلام ریز ریز که خریدی بعد یه مدت یجا ببر یچیز با ارزش تر از سکه پارسیان بخر چون شنیدم سکه پارسیان ار ...

واقعا میگی ؟؟منم 200 سوت اینا میگیریم یه حساب میکردم اگه 10 تا بخرم میشه 2 گرم بعدش یکم دیگه بزارم روش یه چیز دو گرمی بخرم یعنی نمیشه یعنی؟؟؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

اگر پول ایشونه طلا نخر‌.راضی نیست .

اگر پول خودتونه بخر.

اگر پولی جمع بشود قانونا شرعا مال والدین و سرپرست اصلی هست .

ولی اگر پول حقوقی مادره .از حق الزحمه مادر بدست میاد .از پس اندازایی که بهتون تعلق میگیره .بخر

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .