2777
2789
عنوان

مامانم ابرومو همه جا میبره

170 بازدید | 5 پست

وقتی میره مهمونی جلو بقیه زنگ میزنه بهم چرتو پرت میگه ابرومو برده 

پسر دااییم و پسر خالم اومده بودم خواستگاریم من جوابم منفی بود مامانم رفت بهشون گفت این هیچکار بلد نیست نمیخاد خب چرا ابروی منو میبره؟ بگه جوابش منفیه 

جلوی خواهر اون یکی پسر داییم که اونم خواستگارمه کلی چرتو پرت گفت بهم الان دختره میره واسه خانوادش تعریف میکنه ابرومو میبره 

پرسیدم جهنم کجاست؟گفت قلبی را پیدا کن که نمیتواند کسی را دوست داشته باشد.

پسر داییم وقتی کلاس هشتم بودم ازم خواستگاری کرد من بچه بودمو خیلی می ترسیدم میگفتم بهشون بگو نیا تو اتاقم گریه میکردم میخواست سرخود زنگ بزنه بگه دخترم قبول کرده انقدر فحشش دادم تا دست از سرم برداشت 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انقدر اذیتم میکنه و رومخم میره دیگه نمیتونم احترامشو نگه دارم باورم نمیشه که من انقدر گستاخ شدمو به پدرو مادرم حرفای بد میزنم روانیم کردن

پسر داییم وقتی کلاس هشتم بودم ازم خواستگاری کرد من بچه بودمو خیلی می ترسیدم میگفتم بهشون بگو نیا تو ...

عه مامان من🤣🤣از طرف من زنگ میزنه به خواستگارام اوکی میده بعد من یه بار دیگه میشورم میذارمشون کنار😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
اینا مادر نیستن . دشمن ما هستن . مادر من یک عفریته ایه . بعضی وقت ها بهش میگم نکنه من حاصل تجاوز گرو ...

مامان من خیلی بدجنسه