2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اسکوله واقعاااااا من چی بگم به این خررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 60 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره والا. خوشبحال مردها شد. من مهریم ۱۴ تاس ولی حق و حقوق و گرفتم. الان شنیدم میگن حق و حقوقم که مید ...

آره دیگ راحت میتازونن زن هم عین بردس هیچ حقی نداره اجازه آب خوردنشم دست مرده

آره دیگ راحت میتازونن زن هم عین بردس هیچ حقی نداره اجازه آب خوردنشم دست مرده

واقعا همینه. الان دخترهایی که تازگی دارن دور و برم ازدواج میکنن. جای مهریه، سه دونگ خونه میگیرن. بنظرم نسل جدید عقلشون بهتر کار میکنه

بله

عزیزم من 2 3 ماه پیش دکتر بهم اسپیرونولاکتون 100 داد برای تنبلی تخمدان،  هر 12 ساعت یکی

از وقتی مصرف میکنم پریودم بهم ریخته

من پریودام 7 روزه بود الان 10 روزه شدن حتی بعد از 10 روز هم همیشه لکه بینی دارم 🥴🥴🥴

بعضیا میگفتن اولاش عادیه این قرص اینجوریه ولی من خیلی ترسیدم

به نظرت قطعش کنم یا عادیه؟ 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

عزیزم من 2 3 ماه پیش دکتر بهم اسپیرونولاکتون 100 داد برای تنبلی تخمدان، هر 12 ساعت یکیاز وقتی مصرف ...

نگران نباش عادیه

ولی بهتره با همون دکتر تماس بگیری

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

نگران نباش عادیهولی بهتره با همون دکتر تماس بگیری

باشه ممنون

از 15 ام اسفند که پریود شدم هنوز لکه بینی دارم و گاهی لخته خون

میترسم رحمم به فنا بره

دکترمم تا 13 نیست

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

باشه ممنوناز 15 ام اسفند که پریود شدم هنوز لکه بینی دارم و گاهی لخته خونمیترسم رحمم به فنا برهدکترمم ...

میخای قطع کن تا بعد ۱۳

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

معلوم نیست بده یا نه کلا ۵ سکه ست

اخه ۵ تا هم شده سکه؟ یا چه میدونم بعضیا یه شاخه گل یا یه شاخ نبات و ...مرد آدم اینجوری عوضی بشه تکلیف چیه  ؟ حداقل بالای ۱۰۰ تا بکنین اگ ایشالله زندگیتون خوب بود اجرا نزارین اگه خیانتکار از آب درومد بزارین اجرا که جر بخوره...