2777
2789
عنوان

خیلی مریضم شوهرم زنگ زده که 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 46 پست
اصلا هیچی درست نکن بگو مرتیکه وقتی میگم مریضم یعنی مریضم . خیلی گشنه موندی زنگ بزن رستوران برات پر م ...

بخدا دارم میترکم از حرص 

اخه اینقدرررررر وقیح و بی درک!!!!! 

تا بری دکتر سریع دوساعت بعد میگه برا دکتر رفتن ک خوب بلدی بری پول بدی برا فلان کار مثلا نمیتونی بلندشی از جات 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

انگار نوکر اورده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابام آشپزیش خیلی خوبه غذاهایی درست میکنه انگشتت رو میخوری چند وقت یکبار خودش درست میکنه ،داداشم هم متاهله زن داداشم میگه از من واردتره به من یاد میده بلد نیستم دوتا بچه دارن ،غذا اکثر اوقات با داداشمه 

ماکارونی یا باید پرملات و چرب و چیلی باشه یا الان که مریض بودی یه آبگوشت یا دمی ساده میذاشتی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
واااااااااتیش به زندگی مردم ننداز

پس شما میگی چه کنه؟ بره با سالاد و حلفاتم درست کنه. یگو ممکنون که حالیت  نیست فرق زن مریض و سالم. منم برات کنیزی میکنم تا ابد. مرد دوبار تربیت میشه یه یار توسط مادر یه بار توسط همسر. شما اگر هر کاری کنه شوهرت؛ دستشم میبوشی بحثش جداست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

دیگه نکن. بالاخره باید یه بار جلوش وایستی؛ بسته سواری دادن و سکوت کردن. همونم بژار فریزر. بگو هیچی ن ...

معلوم نیس باز چیکارش کردن دوروز خوبه تا زنگ ننه و خواهرش میزنه ازین رو به اون رو میشه

اون دفعهم مریض شدم میگه بابام گفته این چیه گرفتی طلاقش بده بره همش مایه دردسره برات پول دکتر باید بدی😐😐😐😐😐

یبارم زنگ باباش زدم گفت چیه چپیدی تو خونه برو کار کن کمک خرج پسرم باش!!!! درصورتی ک هیچکدوم از دخترا و عروساش نمیرن سرکار😐😐😐😐

خانوادگی پرو و بیشعورن