2777
2789

اینقدر آدم توی زندگی خصوصیش و نی نی سایت و اینا طلاق و کتک کاری و مادرشوهر و جاری حسود میبینه از ازدواج میترسه

تازه یه رابطه دو ساله رو تموم کردم یه سری چیزایی بوده که اذیتم میکرده یه سری خوبی ها هم داشته اون فرد

اینقدر ازدواج خوب و آدم راضی ندیدم که معیارام خیلی افت کرده فکر میکنم همینکه طرف دست بزن نداشته باشه و اهل کار کردن باشه کافیه ولی نیست

میشه یکم از خوبیهای همسرتون بگید یا کارایی که واستون انجام میده؟

عزیزم قبلش برید مشاوره اون با تست هایی ک میگیره اگه مشکلی باشع بهتون میگه حتی مشکلای بچگی و جنسی ولی مشاوره ی خوب برید و هزینه کنید چون بعضی مشاوره ها هیچی حالیشون نیس فقط میگن ازدواج کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دو سه بار شده توی تاپیک ها از محاسن شوهر و زندکی متاهلی گفتم شب نشده دعوای شدیدی کردیم که پشیمون شدم اما سر بسته بگم آدم درست پیدا کن به نظر من خداترس مهمترین ویژگیه آدم خداترس هرکاری نمیکنه 

من خودم از ۱۴..۱۵ سالگی قصدم تجرد ابدی بود ولی کیس داشتم مرد عالی زیبا پولدار با حیا اصلا زنا رو دید نمیزد با محبت ولی رد کردم. ۴۵ سالمه.

خواهرم ازدواج کرده همسرش المانیه زیباست انقدر قدش بلند پولدار و خیلی مهربون با اخلاق اصلا عصباتی نمیشه خواهرمم مقصر باشه باز همسرش عذرخواهی میکنه همیشه حامیشه  خواهرمو خیلی دوست داره واقعا تو حاملگیش براش شکلات میخرید هرچی میخواست فوری میخرید زیر بارون میرن راه میرن الان دختر ۱۰ ساله داره خواهرم ولی  انگار روز اول خیلی عاشق همن

من حس میکنم هرکس ناراضیه یا زندگیش زندگی خوبی نیست

چون اول خودش آدم درستی نیست بعد طرف مقابلش

وقتی با کلی دردسر تروما و ترس از خانواده فرار از موقعیت و کلی دلایل دیگه تن به ازدواج میدن و کلی شخصیت حسود و دوبهم زن عقده ای بخیل ترسو بی تعهد درون هر فردی هست و دنبال درمانش نیستن

دنبال یادگیری رفتار های درست و مطالعه برا زندگی خوب نیستند

بنظرم همیشه آدمایی که طرز صحبت و گفت و گو رفت آمد رو بلد نیستن دچار این مشکلات و ناراضی هستند از ازدواج

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

من خودم از ۱۴..۱۵ سالگی قصدم تجرد ابدی بود ولی کیس داشتم مرد عالی زیبا پولدار با حیا اصلا زنا رو دید ...

خدا رو شکر پایدار باشن ان شاالله

چقدر خوبه که آدم بفهمه میتونه مردی رو کنار خودش داشته باشه که همیشه حامیش باشه، اهل رقابت نباشه و عاقلانه عمل کنه

چقدر معیار دخترا توی این دوره و زمونه اومده پایین...

ازدواج فقط اگ میکنی چهارتا تا ویژگی طرفت رو درنظرداشته باش ک داشته باشه وگرنه سیفونشو بکشاول صبور با ...

مشکلی که من داشتم این بود که به حرفای مادرش زیادی بها میداد و مادرش میتونست با چهارتا حرف آرامش رابطه ما رو خراب کنه

سلام

دیدگاه خودت از ازدواج چیه

اصلا ازدواج یعنی چی معیارهای خودت از ازدواج و طرف مقابلم چیه

خودت چه خصوصیاتی داری برای خوشبخت شدن در ازدواج؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلامدیدگاه خودت از ازدواج چیهاصلا ازدواج یعنی چی معیارهای خودت از ازدواج و طرف مقابلم چیهخودت چه خصو ...

سلام

من میدونم همه آدما یه سری تروماها و زخم ها درونشون دارن مثل خود من

من فکر میکنم ازدواچ یعنی یه فرصتی که دو نفر اینقدر به هم نزدیک بشن که بتونن زخم های همدیگه رو ترمیم کنن و به هم پناه ببرن

رابطه ما هم تا قبل از ورود خانوادش همینطوری بود

تله های شخصیتی همدیگه رو پیدا کرده بودیم و بهم اطمینان داده بودیم که آسیب نمیزنیم و آسیب نمیخوریم

اما با ورود خانواده یهو اینطوری شد که انگار کسب رضایت ما دو نفر دیگه مهم نبود ما باید فقط رضایت خانواده اش رو جلب میکردیم حتی به قیمت دروغ گفتن یا خود واقعی نبودن

و من بجای روبرو شدن با خودش، مدام کسی رو میدیدم که از فشار های مادرش کلافه ست و من رو مقصر میدونه

من والا شوهرم خوبه. خانوادش ریدن تو زندگیم. خیلی نادره ازدواجی که هم خانواده طرف خوب باشن هم خوده شخ ...

منم این مشکل رو دارم

میشه مگه فرد رو از خانوادش جدا کرد؟

وقتی همش پرش میکنن چیکار میکنی؟