2777
2789
عنوان

می خواهم از دست شوهرم خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 36 پست
تو حاضری بیای جوار امام رضا شوهرت انقد دعوات کنه بهت بگه زن بدی هستی بهت اعتماد ندارم روانی هستی تو ...

ریشه یابی کن خواهر

ببین دردش چیه انقد بهونه می‌کنه 

هر مشکلی راه حل داره 

فکر خودکشیم بنداز دور برو سمت عاقبت بخیر ن عذاب ابدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو حاضری بیای جوار امام رضا شوهرت انقد دعوات کنه بهت بگه زن بدی هستی بهت اعتماد ندارم روانی هستی تو ...

اصلا جوابشو نده باهاش کل کل نکن از عمد هرچی گفت بهش بگو یاشه. حتی اگه نذاشت زیارت کنی امام رضا خودش داره نیتتو می بینه غصه نخور

واس اینکه عصبانیتش بخوابه این ذکر و سه بار بخون فوت کن سمتش

بسم الله الرحمن الرحیم صم بکم عمی فهم لایرجعون فلانی زاییده ی شکم فلانی

به جای دوتا فلانی اول اسم خودشو میگی بعد مادرش

چیکار کنم پس کاری می‌کنه که بزاره من گناه کنم

فکر میکنی همه ما راحتیم؟

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید

عزیزم حالتو درک میکنم ادم حس میکنه هیچ راهی براش نمونده و حس ناامیدی کامل داره اما یه نفس عمیق بکش برو حمام یه دوش بگیر یه چای یا قهوه بخور مغزتو خالی کن و حرفای اون ادمو از مغزت بیرون کن با امام رضا حرف بزن تا کمکت کنه ارامش بگیری به این چیزام فکر نکن تو با ارزشی هم خودت هم زندگیت با ۴ تا حرف یکی دیگه تو بد یا خوب نمیشی مهم خودتی 

🫂🙂سردرگم در هیاهو