2777
2789
عنوان

چرا اینقدر تاپیک خیانت و طلاق اینجا زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 28 پست
پس چرا اطراف ما نیست؟

بقیه که نمیان بزارن کف دست شما همه چیز رو 

اینجا چون افراد نا شناس هستن راحت میگن همه چی رو 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره درسته مردم نمیان جاربزنن مه ایشون ببینه که... والا خیلی زیاده خیانت تمام مردهای متاهل اطراف پیشن ...

بخدا منم خیلی دیدم اینقدر هست ک اگ بخوام مثال بزنم تا  روزی دیگ هی باید تایپ کنم 

پس چرا اطراف ما نیست؟

ب این راحتیا دیده نمیشه یا بیان نمیشه. دورانی ک من سر کار میرفتم خیلی میدیم. هم داخل محیط کارم هم بیرونش...بیشتر مردای متاهل بودن با خانومای مجرد، خانم متاهل ۲ تا دیدم در طول چند سال. ولی مرد متاهل با زن و بچه زیاد دیدم . 

بله چون زندگی شده ظاهر و غرب زدگی و رعایت نکردن اخلاقیات و و و هزاران دلیل دیگه اونم فقط به بهونه رو ...

الان چه ربطی داره دقیقاً 

والا معلم ما میگفت دوست من یه چیزی تو خونه میفروخت من رفتم خونشون که بخرم (از شهرشون میاورده میفروخته ) بعد میگه بعد از رفتن من شوهرش شماره من رو از رو گوشی زنش برداشته بود زنگ زده بود به من که آشنا شیم 

بعد شوهرش چیکاره باشه خوبه ؟ آخوند 

زنش چیکاره بوده؟ طلبه حوزوی

معلم ما چیکاره بود؟ معلم دینی یعنی پوشش باز هم نداشت که بخوای بگی مرده گیس هاش رو دیده اغوا شده 

الان اون آزاده یا غربزده؟ کدوم یکی ؟

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بله چون زندگی شده ظاهر و غرب زدگی و رعایت نکردن اخلاقیات و و و هزاران دلیل دیگه اونم فقط به بهونه رو ...

غرب زدگی رو ازشماجماعت بگیرن حرف دیگه ایی ندارید 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید