2777
2789

تمام تاپیک ها هم ۹۰ درصدشون یا بخاطر خیانت و فقط ۱۰ درصد بخاطر اعتیاد و دست بزن و..‌

واقعا این تاپیک ها واقعیتن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس چرا اطراف ما نیست؟

نمیدونم من ک زیاد دیدم ولی خودم مجردم واقعا دلز ده شدم از متاهلی مثلا ی جا کار ورزی تو یه اداره ای کار میکردم زنا و مردا متاهل کارمندا اونجا خیانت میکردن چ کارا ک نمیکردن ب عنوان مثال یه نمونه ش بود

خیلی وقتا در واقعیت طرف خیانت همسرشو‌ممکنه لو نده ولی اینجا چون ناشناسیم و میشه از هم مشورت گرفت و درد دل کرد میان مشکلاتشونو‌ میگن و اره درسته ۸۰ درصد جامعه خیانت کردن و میکنن مطمئن باش

نمیدونم من ک زیاد دیدم ولی خودم مجردم واقعا دلز ده شدم از متاهلی مثلا ی جا کار ورزی تو یه اداره ای ک ...

من تنها جیزی که دیدم و از ازدواج کردن ترسیدم 

این بود که فامیل قاضیمون همیشه هیز به زن ها نگاه میکنه بعد طرف ۳ تا بچه هم داره....

من تنها جیزی که دیدم و از ازدواج کردن ترسیدم این بود که فامیل قاضیمون همیشه هیز به زن ها نگاه میکنه ...

عزیزم خداروشکر ک ندیدی انشالله همیشه شاد باشی هیچ وقت این چیزا ب چشم نبینی خدایش من زیاد دیدم 

میگ خیانت ندیدم درصورتی ک من ک تو جامعه ام زیاد میبینم واقعا افتضا شده جوری ک ادم از متاهلی سیر میشه

اره درسته مردم نمیان جاربزنن مه ایشون ببینه که... والا خیلی زیاده خیانت تمام مردهای متاهل اطراف پیشنهاد میدن. همش دنبال زن های مردمن زن هاشون خبرندارن چقدرم به شوهرشون نینازن نمیدونن چه💩هس به چشم دیدم هزارتاش...