2777
2789
عنوان

همخونم باعث اینکار شد

353 بازدید | 15 پست

باعث شد راه اب ظرفشویی بگیره بعد گفت چاه باز کن بخریم گفتم باشه اما این برند خوب نیس گفت حالا شاید خوب بود خریدیم خوب نبود و جاه باز نشد 

حالا باید پولش نصف کنیم ؟ چون ک دوست نداشتم پولش بدم 

دوباره ی برند خوب مجدد خریدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید همون اول مخالفت میکردی

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید
دیگه چیز شریکی همینه از اول قبول نمیکردی اون مارک بگیری

بعد یسوال دیگ قبل تومدنش مرغ ماهی خریدم فریز کردم یکم مرغ استفاده کردم ماهی اصلا زمانی ک تنها بودم 

بنظرت تو حساب کتابا اونم حساب کنم ؟ دوس دارم بگیرم اما میترسم ناراحت بشه چون قبل اومدنش خریدم و اشپزیمون هم شریکیه

شاید ربطی به برند چاه باز کن نداره و گرفتگیش جوریه فنر بخواد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
دوستان کشک و لواشک و ارده و رب انار بیرون یخچال خراب میشه ؟؟؟

کشک و لواشک خراب میشه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یادش بخیر

یاد دوران دانشجویی افتادم و خوابگاه

به شدت دلتنگ بعضی همکلاسیام شدم الان

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید