2777
2789

اولیش ساختمان پزشکان : نمونه بارز یه آدم دست و پا چلفتی کودن 

یدونم یه سینمایی بود جواد رضویان همش روح باباشو میدید داداشش یوسف تیموری بود : یه تیکه بردنش روانشناس ، یه آدم اسکل بی عقل رو نشون داد 

پایتخت هم که دیدید .....

بعنوان ارشد روان واقعا بهم بر میخوره 

فک کن سرکارم همکارم که پزشک هست بهم میگفت دکتررررر افشارررر 

واقعا چرا جایگاه روانشناس رو انقدر میارن پایین ؟ 

یطوری نشون میدن انگار هیچی بارشون نیست و دارن پول مفت میگیرن

و من دیگر جوان نخواهم شد....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین این که یه شخصیت و یه آدم مشخص رو مورد حمله قرار بدی مثل کاری که همکارت میکنه در نود درصد موارد ترول و بولی و این چیزاست و واقعا قشنگ نیست. 

ولی این که با یه ایده کلی شوخی کنی مشکلی به وجود نمیاره. 

در نهایت این افراد هستند که محترم اند نه نظریات و ایده ها.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

طنزه اگه اینطوربودکه مامازندرانیابایدجلوی پخش پایتخت ومیگرفتیم وبه فصل ۷نمیرسید

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

نگران نباش اونی که باید بفهمه میفهمه شوخی با شغل ها همه جای دنیا مرسومه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
اینا بازی های حکومتیه اول پزشکا رو نشونه رفتن تا اکثرن مهاجرت کردن الان روانشناساو معلما رو نشونه گر ...

به‌جای نمایش ارزش این حرفه، بیشتر به دنبال ایجاد شخصیت‌های اغراق‌شده و جذاب برای تماشاگر هستن

و من دیگر جوان نخواهم شد....

به آرایشگرا هم خیلیا میگن مورد دار و مساله دار، خودمون باید ارزش خودمون رو تعیین کنیم، تحت تاثیر قرار نگیر، هر چند من خودم روانشناس بد دیدم خوبم دیدم دندونپزشک و پزشک بد دیدم خوبم دیدم ، اصلا تحت تاثیر قرار نگیر، یه مدتی ادبیات فارسی رو هم مسخره میکردن

به‌جای نمایش ارزش این حرفه، بیشتر به دنبال ایجاد شخصیت‌های اغراق‌شده و جذاب برای تماشاگر هستن

ببین این یه طنزه ولی خب نمیشه گف بی تاثیره منتها تو دل جامعه مردم زیاد ازین قشر خیری ندیدن😂دکتر سامرند سلیمی باید بشناسیش یه روانشناس خاذقو معروفه واقعنم خوب صحبت میکنه ولی همین ادم میخوای باهاش نوبت بگیری نمیتونی یا ابنقد ویزیتش گرونه نمیشه خودشم میده به همکاراش اینا یچیزایین مردم دلسرد میشن البته ذراین که فرهنگمون پایینه شکی نیس

بابا جنبه داشته باشید 

همه جایدنیا با همه مشاغل شوخی میشه فقط ایران که بهشون بر میخوره 

اون دوست پزشکتم از کمبودش بوده. تمام زندگیش بهش فشار امده درس خونده الان داره خودشو خالی میکنه

به آرایشگرا هم خیلیا میگن مورد دار و مساله دار، خودمون باید ارزش خودمون رو تعیین کنیم، تحت تاثیر قرا ...

اینا همه چیزای برنامه ریزی شدس الان ذوم کردن رو‌معلماو روانشناسا مردم ماهم دورازجون نادون وارد این بازی میشن اره معلما قشر مفت خورن تابستون تعطیلن فلانن الانم این تاپیکو تعطیل میکنن

و البته یک چیز جالب این وسط متوجه شدم روانشناسی که توی سریال پایتخت بازی میکنه خیلیی شبیه دکتر عزیزی ...

همون که فضای مجازی معروف شذه؟اره اصن تحصیلات نیس مردم ما همونایین که عطاری هارو پر کردن ولی میگن ویزیت دکترا زیاده