2777
2789

من ۴ سال ناباروری دارم تا به حال داروهای زیادی استفاده کردم ولی همه بی نتیجه

تابستون پارسال رفتم ivf ولی متاسفانه تو پانکچر متوجه شدم که تخمک ازاد نمیشه دوبار ای وی اف داشتم ولی ۴ بار پانکچر شدم تو این ۴ بار فقط دومین بار ۳ تا تخمک داشتم که متاسفانه جنین نشد دکترم گفت خودتو اذیت مکن برو تخمک اهدایی بگیر ولی نه من نه همسرم راضی نیستیم حالم اصلا خوب نیست از مرداد که اخرین پانکچر رو انجام دادم دیگ هیچ دارویی نخوردم ولی الان پریودیام بخاطر داروهای هورمونی ک میخوردم خیلی نامنظم شده نمیدونم چکار کنم دکترم رو عوض کنم؟کحا برم؟امیدی هست با تخمک خودم باردار بشم؟😢😢😢

کسی بوده مشکل منو داشته باشه و خودش باردار شده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلاح تغذیه و ورزش

ورزش رو دست کم نگیر شاید فرجی شد 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بیشتر ببینید

عزیزم انشالله مشکلت حل بشه 

حتما به ی دکتر اکتفا نکن و پیش یکی دوتا متخصص دیگه برو 

بگو ۴ ساله درگیری و چیا مصرف کردی که از صفر شروع نکنن باز معطل بشی 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم انشالله مشکلت حل بشه حتما به ی دکتر اکتفا نکن و پیش یکی دوتا متخصص دیگه برو بگو ۴ ساله درگیری ...

همشون مثل همن این دکترا هر کی منو میبینه یک دکتر تجویز میکنه دارم دیونه میشم

۷/۷۰ذخیره ام خوبه ولی نمیدونم چرا پوچ میشه دکتر میگفت تخمک نسبت به دارو عکس العمل نشون نمیده و ازاد ...

عدد رو به تنبلی تخمدانه

واسه همین پوچ میشن

سه ماه زیر نظر اصلاح سبک کن و مکمل بخورین بعدش طبیعی باردار میشی

اگر مشکل داری و باید ای وی اف کنی ،هم این بار بری پانکچر خوب میشه  

همسرت هم همینطور تا گرید جنین بالابره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عدد رو به تنبلی تخمدانهواسه همین پوچ میشنسه ماه زیر نظر اصلاح سبک کن و مکمل بخورین بعدش طبیعی باردار ...

خدا کنه اینطور بشه واقعا

شما کسی مشابه این تجربه رو داشتین تو اطرافیان؟

خدا کنه اینطور بشه واقعاشما کسی مشابه این تجربه رو داشتین تو اطرافیان؟

بله مشکل ازادسازی داشتن ولی ای وی اف نکرد 

سبک زندگی سالم داشت همزمان تحت نظر دکتر بودن و با امپول ازادسازی باردارشد فقط با یه فولیکول 

بیشتر ناباروری های امروز به خاطر سبک زندگیه ناسالمه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بله مشکل ازادسازی داشتن ولی ای وی اف نکرد سبک زندگی سالم داشت همزمان تحت نظر دکتر بودن و با امپول از ...

ببخشید سوال زیاد میپرسم کدوم شهر هستید ؟من مشهد هستم میتونم اسم دکتر رو بپرسم