2777
2789
عنوان

بدترین اتفاق دنیا مادر شدنه بنظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 39 پست
خدا براتون نگهشون داره خیلیا در انتظار مادر شدن هستن و براشون دعا کنید تو این روزای عزیزٱللَّٰهُمَّ ...

ایشالا سر همه شون بیاد منو درک کنند😭😂😂

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

واقعا خیلی سخته من که بعضی وقتا به غلط کردن میفتم که چرا بچه دار شدم ولی هنوز هم با خلاف فراوان بهترین تصمیم زندگیم همین بچه دار شدنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیز همگی در پناه خدا 💜

هر روز براشون‌ یه بار معوذتین بخون‌( فلق و ناس ) قربه الی الله ( یا اینکه کلا ۴ قل بخون 

هر روز تایم بزار مثلا آلارموگوشیت برای صبح : تسبیحات حضرت فاطمه س یه دور بخون به نیت آیان شدن کارهای اون روز قربه الی الله .

هر روز ۹ بار سوره ی کوثر بخون به نیت دفع شر مراحمتا و ... قربه الی الله

همین الان خواهر کوچیکه دو سالم توی بغلم داغ و مریضهواقعا سخته می‌دونم مامان بابام خسته شدن

وای 😭 ببین اون نگرانی اینکه نکنه چیزیش بشه آدمو دق میده

مادر شدن این سختی ها رو هم داره ما هم که الان اینجاییم مادرامون همین زحمتا رو برامون کشیدن

من خودم بسیااار شیطون بودم 

قشنگ دم صبح تو دلم گفتم وای مامان چی کشیدی از دست من

من خودم عااااشق مادرشان بودم اصلا ازدواج کردم که بچه بیارم اما پشیمونم

رو همین دو تا متوقف شو پس که شرایطت بدتر نشه. 

من هم هیچ حسی به مادر شدن نداشتم. الان بچم رو دوست دارم اما هنوز حسی به مادر بودن ندارم و روز مادر هم جشن نمی گیرم. 

نقش زوری از طرف خانوادم بود. 

ردم واقعاً 

سخته ولی بزرگ بشن میگی خوب شد چند تا بچه دارم

خدا مال همه رو نگه داره این دوتا رم بی قضا کنه 

مخصوصا پسرم چشماش رنگیه زرت وزورت مریضه و داغون

وای 😭 ببین اون نگرانی اینکه نکنه چیزیش بشه آدمو دق میده

دقیقا 

دیگه جونی برای مامان بابام نمونده 

ان‌شاءالله عوضش رو، هم این دنیا و هم اون دنیا میگیرن

ان‌شاءالله برای همه‌ی مادر پدرها  

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بیشتر ببینید
نفسم داره بند میاد 😭

بچه همینه .هر چه بزرگتر میشن مشکلات و سختی ها هم بزرگتر میشن مال من ماشاللهد بزرگ شدن ولی همیشه میگم کاش هنوز  سه تا شون قنداقی بودن  ولی درگیر مسایل بلوغ و نوجوانی و جوانیشون نبودم .یعنی هر چه کوچکتر راحت تر.

البته این افکار لحظه ای میاد و در اوج خستگی .

شما هم الان خسته ای عزیز جان .یه طوری خستگی در کن 

یکم بزرگتر بشن دردسراشونم کمتر میشه تهشم میرن دانشگاه بعدم ازدواج می کنن

خدا کنه هر چه زودتر تون روز بیاد 

سالم و خوشبخت برن خونه خودشون من راحت شم از این حجم فکر