2777
2789
عنوان

های های های خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 27 پست
وای خاک ب سرم توبه 😐

تو به دیگه چیه بابا 

از این چیزا ما رد شدیم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاربر جدید هستم کاربری سابقه داره و مال کسه دیگه ای بوده الان دست منه و من کاربر جدید هستم🥰🥰

دو تا دست داری اونام گردن، یه قتلمون نشه؟

به وقتش قات...لم میشم

وایسا هنوز زوده

باید عمر جوونیم که پای این عوصیا هدر رفت 

درست کنم

چقدر بدبختی کشیدم چقدر......

لعنت به اون روزا..

کاربر جدید هستم کاربری سابقه داره و مال کسه دیگه ای بوده الان دست منه و من کاربر جدید هستم🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منحرف نشو بچه اونی که میگی نیسیه چیز دیگس مال مخزنیه🤣🤣🤣یه وقت نری تو این فکرابرو به درس مشقت برس ...

من سنم از تو بیشتره ، تو هنو ب بیست نرسیدی ک بچه بچه میکنی 😐 

اینارم نمیدونم والا از کجا درمیارین 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

من سنم از تو بیشتره ، تو هنو ب بیست نرسیدی ک بچه بچه میکنی 😐 اینارم نمیدونم والا از کجا درمیارین

نمیدونم فقط میدونم  خلم🤣🤣🤣🤣

خوبه میگم خلم

هعی

زندگی 

واقعا برام سواله آیا قبل از مرگ زندگی کردم؟

من سنم از تو بیشتره ، تو هنو ب بیست نرسیدی ک بچه بچه میکنی 😐 اینارم نمیدونم والا از کجا درمیارین

سنت زیاده

عقلت که نه 😐😳😳😳😳😳

ول کن بابا مگه این چیزا به سن ساله

حال کن بخند مس‌. شو ول کن این چیزا رو 

نمیدونم فقط میدونم خلم🤣🤣🤣🤣خوبه میگم خلمهعیزندگی واقعا برام سواله آیا قبل از مرگ زندگی کردم؟

فلسفیش نکن حالا 😄برو خوش باش زندگی همین لحظه هاس،موفق باشی بچه ت ب خوشی و سلامت بیاد برات💙 

سنت زیادهعقلت که نه 😐😳😳😳😳😳ول کن بابا مگه این چیزا به سن سالهحال کن بخند مس‌. شو ول کن این چیزا ...

مودب باش دختر زشته 😐 

فلسفیش نکن حالا 😄برو خوش باش زندگی همین لحظه هاس،موفق باشی بچه ت ب خوشی و سلامت بیاد برات💙

فلسفی نی

راسته

شاید این بچرو هم نخام

فقط دارم خودمو گول میزنم.

هرچند که زندگی که بدون دروع باشه زندگی نیس  یه دنیای صاف بی ریاست   از این دنیا متنفرم😄

فقط میتونم بگم از این بچه تو شکمم متنفرم 

مودب باش دختر زشته 😐

تا کی.....

تااااا کییییی با ادب باشیم وقتی کسی ادبمونو نگه نداشت

😂😂😄😄😄😄

فلسفی نیراستهشاید این بچرو هم نخامفقط دارم خودمو گول میزنم.هرچند که زندگی که بدون دروع باشه زندگی نی ...

اینارو باید ب دکتر بگی نه من .

در کل سخت نگیر زندگی رو بنظرم

بچه داشتن اتفاقا خیلیم سر جوونی لذت بخشه 

چون نیاز طبیعیته 

اینارو باید ب دکتر بگی نه من .در کل سخت نگیر زندگی رو بنظرمبچه داشتن اتفاقا خیلیم سر جوونی لذت بخشه ...

لرا مت که تا الان  دنیا یه غمکده بود  تو این دنیا هم چیزی جز غم سهم من نبود خیلی  بدبختم 

لرا مت که تا الان دنیا یه غمکده بود تو این دنیا هم چیزی جز غم سهم من نبود خیلی بدبختم

الهی حال دلت خوب شه خوب باشه همیشه💕