2777
2789

دانشگاه ک از درس خبری نبود سه تا درس زندگی گرفتم میخوام اینجا بگم اگه بچه دارین چه دختر چه پسر حتما مسائل جنسی و خود مراقبتی رو از بچگی از پیش دبستانی آموزش بدین 

ک اندام خصوصی رو کسی نباید ببینه جلوی بچه پوشش خیلی باز نباشه حتی وقتی حموم میبرین باید جاهای خصوصی تون پوشیده باشه وقتی لباس عوض میکنه کسی نباید نگا کنه من این چیزا رو از کوچیکی به پسرم یاد دادم خیلی خیلی باید حواسمونو جمع کنیم ما ک چنتا بچه بودیم تو کوچه خا بزرگ شدیم کسی به ترتیبت ما فکر نکرد ما حواسمون به بچه هامون باشه 

همیشه به بچه هامون بگیم دوست دارم تحقیرشون نکنیم سرزنش نکنیم شبا نزاریم جایی بمونه تو رو دربایسی نزاریم بزاریم خودش از خودش دفاع کنه نه گفتن رو یاد بدیم ساده ترین رفتارا تاثیر زیادی تو زندگی مون داره مثلا مامانم اختیار خودمونو به خودمون نمیداد طوریکه زن عموم یچیزی از سوپر مارکت لازم داشت زنگ میزد مامانم داداش مو بفرسته براش بیاره پسرای چون خودش خواب بودن  هیچوقت نمیتونست بگه نه نمیذاشت ما هم بگیم نه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان ازدواج کردی

بله خداروشکر به موقع نجات پیدا کردم و یکسال بعد از دانشگاهم ازدواج کردم و پسر ۷ ساله دارم من اگه اون چیزا رو تجربه نمیکردم شاید آموزش مسائل جنسی رو جدی نمیگرفتم کسیم میگفت باور نمیکردم من خیلی آدم مظلوم و بی آزار و توسری خوری بودم 

بله خداروشکر به موقع نجات پیدا کردم و یکسال بعد از دانشگاهم ازدواج کردم و پسر ۷ ساله دارم من اگه اون ...

عزیزم چه تجربه تلخی داشتی بازم خداروشکر 

صبح میشه این شب ... 💔