2777
2789
عنوان

میخوام با دوسپسرم عقد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب من نمیخوام بخاطر گناهش بعد هیچ تعهدی هم در کار نباشه شاید ول کنه بره کات کنیم

نه کات نکنید ولی کار هم به اونجاها نکشه مثل الان که دوستید و میرید کافه و رستوارن و حالا هرجا که میرید سه سال دیگه هم به همین روال بیش برید بعد که اوکی شد عقد کنید

۲۶

اگ فرض بگیریم درس میخونده تاحالا باید تموم میشده میرفته سرکارش

اگرم فرض بگیریم ک شغل ازاد بوده یا پارتی داشته میخواسته جایی استخدام شه زودترازینا باید انجامش میداد

اما پسری ک تا ۲۶سالگی هنوز تکلیفش معلوم نیست

و ۳سال دیگ میشه ۲۹سالش تازه میخواد بره سرکار

بنظرم کیس مناسبی نیست.(تنها استثنا اینه ک رشتش پزشکی باشه)

نه کات نکنید ولی کار هم به اونجاها نکشه مثل الان که دوستید و میرید کافه و رستوارن و حالا هرجا که میر ...

معمولاً نمیشه سه سال فقط تو کافه ها چرخید ، و چه بخوای چه نخوای به مسیر جنسی کشیده میشه سه سال خیلی زیاد مگه اینکه پسر واقعا مومن باشه که خب خیلی کمه اون مدلی

سلام عزیزم ببین من هم رابطه جنسی با پارتنرم داشتم اما وضعیت شغلی نداشتن امید به زندگی فکرشو کردم واقعا نمیتونستم چهارسال باهم بودیم این چیزیه که واقعا نشان دهنده عشق دوطرفه و دوست داشتن دوطرفه بود اما اون خسته شد کنار کشید گفت واقعا نمیخوام دوتامون اذیت بشیم چون دیگه تحمل انقد دوری سخت و غیر قابل تحمل بود هر روز و هرساعت باهم بودیم اما وقت خداحافظی و برگشتن به خونه چشم های خیس و دل تنگی تا فرداش که همو میدیم اون کار خوبی کرد که جدا شد من اعتیاد پیدا کردم به مصرف مواد مخدر اونم تو زندگی شکست خورد اول از همه چیز مطمعن بشید بعد یه رابطه رو شروع کنید مثل ما از هم جدا نشید که خیلی سخته 

خب بابا دیر رفته دانشگاه زمان بندی ک میگم درسته

خب همینطوری دوست بمونید حدود رعایت کنین

نترس اون اگ تورو بخواد پات میمونه نمیره

اگرم بخواد خیانت کنه بهتر ک همینطوری عقد نکرده بره پی کارش

یکمم واقع بین باش اون بنده خدا تا بخواد ب درامد برسه هنوز حالاحالاها کار داره