2777
2789
عنوان

دوستان حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 45 پست

خوب وقتی پرید نشی وتنبلی تخمدان واصافه وزن شدید داری بخوای هم نمیتونی باردار بشی 

ایشالا مشکلت حل بشه 

می‌دونم وزن خیلی بده منم چاقی موضعی دارم مگه آب میشه 

بشین بهش بگو بریم دکتر حل بشه مشکلم بعد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیزاره برم باشگاه توخونه بایدورزش کنم بخداازشوهرم میترسم استرس دارم تمام تنم میلرزه😭

باشه

تو خونه ورزش کن

خواستن توانستن است

الکی بشینی زانوی غم بغل بگیری که کارت درست نمیشه

یه یا علی بگو و بلند شو . تو میتونی

به هیچ چیز دیگه ای هم فکر نکن

خب همت کن اصلا اول واس سلامتی خودت برو پزشک طب اسلامی اصلاح سبک کن لاغرشییکسال به خودت زمان بده اگه ...

یه بار۵کیلوکم کردم

خاربارفروشی دارن

یه سری افرادآقایون میان پیشش میگه تویه ماه۱۵کیلو یایکی۱۰کیلویایکی تو۳ماه یاعالمه کم کرده بدون ورزش فقط بانخوردن خوب من نمیتونم اینتوری

میگم نمیزاره خستم پس ازچی

یه بار۵کیلوکم کردمخاربارفروشی دارنیه سری افرادآقایون میان پیشش میگه تویه ماه۱۵کیلو یایکی۱۰کیلویایکی ...

ببین اصلا دنبال رژیمای عجیب غریب نری خب؟ سلامتی تو به خطر می ندازن

اشتهات زیاده نمی تونی کنترلش کنی؟

خوب وقتی پرید نشی وتنبلی تخمدان واصافه وزن شدید داری بخوای هم نمیتونی باردار بشی ایشالا مشکلت حل بشه ...

منم چاقی شکمی زیاددارم

یه باررفتیم بامادرشوهرم هردفعه خداتومن پول میگرفت بعدم یه عالمه قرص بعدم میگفت۱۵کیلوتویک ماه کم کن نتونستم جلومادرشوهرم میگفت شوهرمم میفهمیدنمیزاشت چیزی ازگلوم بره پایین باهم زندگی میکردیم دعواراه مینداخت سرسفره یادم میادتنم میلرزه

دقیقاازلحاظ روحیم داغونم میخورمبیشترچیزاروهم دوست دارم

تنبلی تخمدان این روزا خیلی زیاد شده

اگه مشهدی یه پزشک طب اسلامی خوب بهت معرفی کنم. من رفتم پیشش واس رفع سودای بدنم چندتا از اقوامم ب دلایل مختلف رفتن عالی بود و نتیجه گرفتن

خواهرم اینجا جاش نیست وگرنه ثابت میکردم که چرا میگم و خدا و خانمم میدونه چقدر پشتش بودم کمکش کردم ن ...

برادرمن خانومش باردارمیشدبچش میفتادهمش دوادرمون داشتن سقط های سخت هزینه های زیاداماماجرئت نداشتیم حرفی بزنیم که خانومش دلش بشکنه نه مادرم میزاشت نه داداشم چندسال طول کشیدبچه سالم خدابهشون داد