2777
2789
عنوان

از لمس کردن دخترم حس خوبی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 40 پست
آخرین باری که فارغ از این حسی که گفتی الان داری ، تونستی بغلش کنی و بهش محبت کنی رو یادت میاد ؟

ببین من حتی الکی هم نمیتونم بغلش کنم سال تحویل بود که باهاش دست و روبوسی کردم اما اینکه بخوام از ته قلبم بغلش کنم نمی تونم به خدا نمی تونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین من حتی الکی هم نمیتونم بغلش کنم سال تحویل بود که باهاش دست و روبوسی کردم اما اینکه بخوام از ته ...

بنظرت چه اتفاقی بیفته روی این حس ت اثر میذاره ، چه تغییری بوجود بیاد بهت کمک میکنه؟

مرنج و مرنجان
آره دقیقا مخصوصا سرش و موهاش

دختر و پسر منم همینه.  و دقیقا موهای دخترم بوی کاملا متفاوت و از نظر من گاهی آزار دهنده داره.  ولی پسرم مثل اینکه خودمم.  نمی دونم خود دخترم از بوس و بغل متنفره و حتی می خوام مثلا موهاشو ببندم یا نزدیکش میشم با این که تازه از حموم درومدم ولی روشو برمی گر دونه و میگه پییییف.  حتی از نوزادی از بوی من بدش میومد انگار.  ولی پسرم میچسبید بهم و بو میکرد منو و صورتشو می مالید بهم.  

من خودم وقتی دخترم خوابه دستشو و صورتشو می بوسم و با اینکه عاشق هردوشون مخصوصا دخترم هستم ولی در اون حدی که می تونم به پسرم بچسبم به دخترم نمی تونم.  اونم حس متقابل و خیلی شدید تر داره.  

شاید از اونه.  ولی چارش نمی دونم چیه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

فکر کنم یه جور وسواسه.  پیش یه روانپزشک خوب برو شاید با دو تا داروی ساده حل شد مشکلت

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

نمی دونم شاید یکم که بزرگتر بشه 

می دونی دخترم چند تا کار کرد که من حالم بهم می‌خورد یکیش اینکه وقتی کوچولو بود با عرض معذرت دماغشو می‌خورد 

سرش کلا زود به زود چرب میشه 

موهاشم شونه نمیکنه

دختر و پسر منم همینه. و دقیقا موهای دخترم بوی کاملا متفاوت و از نظر من گاهی آزار دهنده داره. ولی پ ...

حالا دختر من میاد بهم می‌چسبه و مثلا اگه عرقم کرده باشم بازم میگه چه بوی خوبی میدی

حالا دختر من میاد بهم می‌چسبه و مثلا اگه عرقم کرده باشم بازم میگه چه بوی خوبی میدی

برعکس دختر من.  هرکی بغلش کنه مثل تخته وا میسته.  

بیشتر ببینید