2777
2789

امروز رفتم طلا فروشی یه النگو بهم داد ۲گرم و ۷۸۰ سوته بعد گفت ۲۲تومن ونیمه😂😂 بعد گرمی ۷و۹۰۰ بود منو مادرم بودیم تودلم گفتم خدایا این چطور ۲۲تومنه مگه میشه ۸ ۳ تا ۲۴ تا مگه میشه بعد من یواشکی به مادرم گفتم نکنه این طلا نیست بخریمش تپش قلبم رفت بالا این طلا فروشه هم همش سرفه میکرد 😂 بعد مادرم گفت من نمیدونم ولی اگه مطمنی چیزی بهش نگو 

بعد من میخواستم بهش بگم مادرم به پاهام میزد که نگو😂😐 گفت دیوونه ای بهش نگو بعد این میخواست ۲۲تومن بکشه اصلا هم متوجه نشد !! 🤣 من نتونستم حرف نزنم بهش گفتم آقا شما اشتباه حساب کردید دوباره حساب کنید 

دوباره حساب کرد ۲۵و۲۰۰ دراومد که ۵۰۰ تومن ازش تخفیف گرفتم 😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر یکی دزد نبود

منظورم به طلافروش هست

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی / یه سوال ، با پارتی و مست کردن میتونی اتفاقاتی رو که برای علوی های سوریه و مردم غزه میفته فراموش کنی؟ احساس نمیکنی که انسانیت در خطره و تو هم اگه انسان باشی در خطری؟ /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 هیچ آدمی کامل نیست اما ما آدما به هم نیازمند هستیم و از طرفی تحت تاثیر هستیم پس باید یاد بگیریم در عین ارتباط داشتن ، به نظر دیگران اهمیت ندیم که در این صورت از چشم خدا میفتیم

بیشتر ببینید