2777
2789
عنوان

نامزذم داره میزیژه بهم همچیو

473 بازدید | 32 پست

خلاصه میگم الان مسافرتیم من دوتا گوشی همیشه همراهمه اون دومی سیمکارت نداره ولی ی پیج اینستا دارم ک هفته ی بار همین بلاگر هارو میبینم کلن هیچکیم فالو نداره منو الان اخر شب من گرسنم شد رفتیم ی سیخ برام درستع کنه بخورم اون رفت زغال بزار من داشتم تو گوشیم وی پی ان خاموش میکردم یهو در زد ب پنچره من دو متر پریدم گوشیو انداختم بغلم  ک واقعا یهو ترسیدم  امدم پیشش یهو گفت گوشیتو ور دار بیار منم ترسیدی نداشتم نشونش دادم رفت تو اینستا یهو من تو اونکی گوشیم ی پیج دارم ک فکر میکرد تو اینکیم همون پیج ولی در صورتی فقط کلیپ میبینم همین

رفت تو پیامام همینجوری میرفت پایین تا ته ک مال ۵ ماه پیش بود من ی ایدی پسر فرستاده بودم تو پیج فیک قبلنم بعد گوشی سریع خاموش کردم این  از اون رو بع اون رو شد کفت تو از اعتمادم سو استفاده کردی چی فردا بر میگردیم حتا باهام حرفم نمیزتع چیکار کنم 

نامزدت معتاده؟

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی / یه سوال ، با پارتی و مست کردن میتونی اتفاقاتی رو که برای علوی های سوریه و مردم غزه میفته فراموش کنی؟ احساس نمیکنی که انسانیت در خطره و تو هم اگه انسان باشی در خطری؟ /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 هیچ آدمی کامل نیست اما ما آدما به هم نیازمند هستیم و از طرفی تحت تاثیر هستیم پس باید یاد بگیریم در عین ارتباط داشتن ، به نظر دیگران اهمیت ندیم که در این صورت از چشم خدا میفتیم

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا آیدی پسر فرستاده بودی برای یکی دیگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

بهت شک کرده،برو با مهربونی گوشیاتو ببر پیشش بگو خوب نیگاکن من ازت چیزیو مخفی ندارم ، بگو اصن بیا این چند روز گوشی دستت، من فقط همین یبار خودمو بهت میخام ثابت کنم، دوباره هم این کارو نمیکنم، بذار گوشیارو کنارش بعد با مظلومیت برو