2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وااااییی یه بار خواهر دوماد بدو بدو داشت میرفت ب داداشش دستمال کاغذی بده پاشنه کفشش کلا شکست سر خرد افتاد زمین 

رو زمین بود باز دستمال کاغذی رو گرفته بود سمت داماد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂ای خدا خودمم دارم میخندم همیشه بخند

😆😆😆😆 دستت درد نکنه گلم

وای یادم اومد عروسی عموم ما ۷ سالمون بود دختر عموم رفته بود پشت پرده اون موقع عروس میاوردن مثلا اون اتاقشون هس برن میخواست ببینه چیزی میشه رفت قایم شد اتاق پشت پرده دیدیم گم شده نگو داش دید میزد 🤣 بعدش باز دیدیم نیس دیدیم خانم رفته زیر دامن عروس ببینه چیه زیرش🤭🤣🤣🤣🤣

از اولش فضول بود 😝

وااااییی یه بار خواهر دوماد بدو بدو داشت میرفت ب داداشش دستمال کاغذی بده پاشنه کفشش کلا شکست سر خرد ...

ای جان😆

عروسی داداشم من رقص طلا داشتم میرفتم همه اومدن شاباش پول میدادن بهم بابام اومد داشت می‌رقصید برادرزاده هاش دید جو گیر شد پولو آورد بده بهم نداد رفت دور زد دادد ب یکی ازونا 🫤 حالا میگفت نه . دیدیم فیلم عروسی هس اون صحنه .. میگم پدر همه جا اخههه🤦‍♀️

🤣🤣🤣🤣چقددددد فضوووول بودده

اوووو بدجور ها 😆اومد که عروس فقط ش ....ت داره 😆😆

قدیم عروسی روستا عروس میاوردن خونه بعد باید داماد میومد دنبالش ی فامیل بود دعوت بودیم بعد ژیپون لباس عروس خراب شد ۲ نفر تلاش که درست کنن آخ نگم بچه ها و خانم ها اون زیر مشغول دید زدن بودن پرسیدم چی بود میگفتن شلوارک داره عروس🤣🤣🤣🤣

یادش رفته🤣😂😂😂😂

عادت داره  فکر کن تو فیلم هست پولو میاره سمت من یهو اونارو دید رفت پیششون داد بهش😑😆

برادرزاده هاش میبینه جو گیره یادش میره تراول میریزه سرشون موقع عروسیشون 🤣 مادرم میگه آقا بده دست عروس دامااد

😂😂😂😂😂واع شورت خالی نبود؟ چه عروس باحیایی

🤣🤣🤣🤣 نه میگفتن شلوارک داش بنده خدا 

والا قدیم طرف پیراهن بلند می‌پوشید زیرش شلوار میزد بالا بعد مراسم می‌آورد پایین😆😆

حیا رو خوب گفتی😂

من تا چند سال پیش نمیدونستم بالا تنه لباس عروس فقط خود لباسه🤣🤣🤣🤣🤣 میگفتم زیرش.. میپوشن