2777
2789

با خانواده دایی و خاله شوعرم رفته بودیم بیرون، بعد داییش با شوعرم  همسن هستن و دایی خیلی شوخ و بی پرده حرف میزنع 

منم کلا ادم اروم و کم حرفی هستم 

داییش طبق معمول داشت حرفای مثبت هجده میزد منم رد شدم به دخترم اب بدم بدفعه یه دست محکم زد به با، سنم  جلو جمع گفت نگا این کن چه تیکه ای شده 😭😭 یعنی اب شدم جلو جمع 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همکارای شوهرم بودن و زناشون دورهم نشسته بودیم گفتن وسایلی ک توخونه استفاده نمیکنید چیه یکی گفت چمیدو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

منم اختیار زبونم رو گاها ندارم، بچه هم نیستما39 سالمه

من اولین سوتیم بود تواین عمر چن سالم‌نمیدونم چرا همچین چیزی پرید از دهنم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

با خانواده دایی و خاله شوعرم رفته بودیم بیرون، بعد داییش با شوعرم همسن هستن و دایی خیلی شوخ و بی پر ...

داییشون خیلی بیشعور بوده

خیلی خیلی 

تازه جلوی بچه!!

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

واییییییییییییییمن اونجا بودم سکته میکردم از خنده😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی نامردی 🫠🫠🫢😂😂  خاک توسرم شوهرم‌سرشو بالانیاورد قرمز بود  بقیه ام  ریز خندیدن قرمز شدن از داخل پوکیدن بحثو زود عوض کرد شوهرم 

فقط بهم بگین چجوری فراموش کنم استرس ودلهره بدی میگیرم یادش میوفتم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من زیاد خنده دار نیست‌ولی خب میگم

روز عید زنگ زدم به عموم تبریک بگم هرچی میگفت میگفتم همچنین 

بعد یهو گفت خیلی دوست دارم منم گفتم همچنین یه ۱۰ ثانیه ای سکوت کرد بعد اروم خدافزی کرد😁😁😆😆

کاربری دست دونفره 🫠

😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی نامردی 🫠🫠🫢😂😂 خاک توسرم شوهرم‌سرشو بالانیاورد قرمز بود بقیه ام ریز خندیدن قرمز شدن از داخل پوکیدن بحثو زود عوض کرد شوهرم 

فقط بهم بگین چجوری فراموش کنم استرس ودلهره بدی میگیرم یادش میوفتم 

خیلی نامردی 🫠🫠🫢😂😂 خاک توسرم شوهرم‌سرشو بالانیاورد قرمز بود بقیه ام ریز خندیدن قرمز شدن از دا ...

طبیعیه بعد یه مدت خاطره خنده دار میشه 🤣🤣😂

کاربری دست دونفره 🫠