2777
2789
عنوان

یعنی خدا داره اینجوری ارومم میکنه

362 بازدید | 50 پست

امروز قضیه از دست دادن بچمو به یه خانمی گفتم خانمه زد زیر گریه و گفت من بچم ۹ماهش بود از دستم رفت.

تو مسجد شب قدر کلی گریه کردم بعد مراسم فهمیدم خانمی که کنارم بود بچه ۱۹سالش را چند ماه پیش از دست داده.

حس میکنم خدا داره بهم نشون میده که بد تر از من زیاده

چقدر خدا مهربونه

بله عزیزم منم باردار بودم پنج ماهه ایست قلبی کرد خیلی ناراحتم نمیتونم باهاش کنار بیام ولی حس میکنم معجزه هس که وقتی گوشیمو باز میکنم میبینم مثل منم هست و بدتر از منم هس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر سخت ... خدا کمکت کنه من درکت میکنم داداش سه روزه ام از دست رفت 

اسمش رضا بود 

مادرم خودش تو بیمارستان بهش شیر داد ...فقط بخاطر اشتباه یک پرستار از دست رفت ... بچه سالم بود ...

من اون موقع بچه بودم اما اون لحظات دردناک رو فراموش نمیکنم ....

چند سال بعدش بدون اینکه به برادرم فکر کنم ... خوابش رو دیدم که بزرگ شده بود ... وقتی دیدمش اشک از چشمام سرازیر شد ... بهم گفت اینقدر مامان رو اذیت نکن هواشو داشته باش ... آخه اون موقع یک نوجوان بودم و مادرم رو واقعا اذیت میکردم ....

خلاصه بچه هایی که فوت میشن به خانواده هاشون سر میزنن 

عزیزم تسلیت می گممنم الان 24 روز جنین پنج ماهمو از دست دادمخیلی ناز و معصوم بود کاش صورتشو بوس می کر ...

منم ۷ماهه تو حسرت بوسه ای ام که نشد.دخترم را بو میکنم میکنم میکنم و بعد میبوسم با توهم اینکه الان اون بچمو بوسیدم.

عزیزم خدا بهت صبر بده وعوضش را بده .خودتو با من مقایسه کنی بسته .من روز زایمان بود.

خیلی سخته خیلی سخته😭😭😭من با تمام توان درکت میکنم بارداری اولم بود خیلی میترسم مشخص نشد که چرا اونجوری شد میترسم دوباره هم اون اتفاق وحشتناک بیوفته وقتی یاد دردش میوفتم بدنم میلرزه😓💔

اتفاقا اون بچه هام خیلی ضربه خوردن از این قضیه.

قطعا همینطوره اما جاشون قطعا خیلی بهتر از اینجاست اگرم اذیتی بشن فقط بخاطر بیتابی های پدر و مخصوصا مادرشون هست که پدر و مادرشونم حق دارند درد بررگیه

خیلی سخته خیلی سخته😭😭😭من با تمام توان درکت میکنم بارداری اولم بود خیلی میترسم مشخص نشد که چرا اون ...

اره عزیزم اینش که اولیتون واقعا دردناکه.میدونی یه دردش اینه که کسی غم دلتو نمیفهمه

باهاش حرف میزدم شعر می خوندمشده بود تمام زندگی ام دختر بود می گفتم میشه رفیقم😭

با تمام وجودم درکت می کنم

اولین بچه ام بود

حتی جرات رفتن به سر خاکش ندارم

کارم شده گریه 

روزای سختی دارم می گذرونم