2777
2789
عنوان

ازدواج 💍وصلت با ترک ها 🍷 تجربشو داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 6408 بازدید | 249 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین ترکا زن ذلیلن اکس با این همه بدی هاش وقتی تو رابطه بودیم خیلی مظلوم بود (دروغ هاشو فاکتور میگیر ...

مال من بشدت بشدت لجباز و مسخره کننندست موندم 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
عمه مامانم عروسش فارسه خیلی دوستش دارنعروس غیر ترک زیاد نداریم ولی اونایی هم که هستن بدی ندیدم

ممنون فداتشم 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
من ترکم شوهرم منو گرفته راضیه😌😌✋بی شوخی ..ی ضرب المثل قدیمی هس میگه از ترکا دختر بگیرید ولی بهشون ...

یه نفر ترک بخواد بره تبریز و یه کاری دست و پا کنه .آیا ترک های تبریز بهش راه میدن یانه ؟

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
والا من اکسم ترک بود پدرمو درآورد اما همه جا خوب و بد داره

ترک کجا بود ؟

اخلاقش چجوری بود ؟

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
واقعاا ؟

نه جانم این چنین نیست البته استثنا رو که همه جا داریم ولی ترکا عروس رو عین دخترشون دوست میدارن تحقیق انجام بدیم بهتره ولی نترس ترکا مخصوصا پدرشوهرای ترک عروس دوست هستن غیرت و تعصبی هم الکی مثل قدیما ندارن الان همشون دیگه با شرایط و اوضاع جامعه هماهنگ شده ان

خیلی جاها اینطوری هست به ترک و کرد و لر .... ربطی نداره 😊

من خودم ترکم‌ 

یه چیزیه که حقیقتا نمیتونم انکارش کنم 🤷🏻‍♀️

مادر‌ شوهرا مثل مهد علیا تو سریال جیرانن 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
بله من خودم ترکم پسرای ترک یکم تعصبین ولی الان خیلی فرق کرده

آره

ولی من از این غیرت داشتنا خوشم میاد به شرطی که افراطی و الکی نباشه 

من ترکم شوهرم منو گرفته راضیه😌😌✋بی شوخی ..ی ضرب المثل قدیمی هس میگه از ترکا دختر بگیرید ولی بهشون ...

نا امید شدم با این حرف 😂😂😂 

کاملا نا امید

من خودم ترکم‌ یه چیزیه که حقیقتا نمیتونم انکارش کنم 🤷🏻‍♀️مادر‌ شوهرا مثل مهد علیا تو سریال جیرانن

آره خب ماهم میگیم از ترکا دختر بگیر ولی بهشون دختر نده😂

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است