2777
2789
اگر میخای برکت پیدا کنه، یه بخش خیلی کوچیک شو نذر امام زمان علیه السلام و یه بخش کوچیک هم نذر امام ح ...

دیگه چیزیش برام نمیمونه قلبم با امام زمانه

یک تو یک عمر مرا بس است... ️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برا خودش خرج کنه بهتر نیس؟

کاش با دقت می خوندین کامنت بنده رو. 

آدم 50 هزار تومان از این مبلغ رو حتی اگر یه بسته نمک بخره نذر امام زمان علیه السلام کنه بده مسجد یا هیأت، کل پولش برکت پیدا می کنه. 

مگه من گفتم واسه خودش خرج نکنه؟! 

دیگه چیزیش برام نمیمونه قلبم با امام زمانه

هر جور راحتی عزیزم، من فقط کاری رو بهت پیشنهاد دادم که بهش میگن (طرح یک در صد طلایی) 

یعنی هر پول و درآمدی که به دست مون میرسه اگر یک در صد از اون رو نذر امام زمان کنیم، مابقی اش برکت پیدا می کنه. 

کسانی که انجام دادند تجربه هاشون رو بیان کردند از این موضوع. 

ایشون خودشون احتیاج دارن ب پول

یه طرحی وجود داره به نام ( یک درصد طلایی) 

یعنی هر پول و درآمدی که به دست مون میرسه اگر یک در صد از اون رو نذر امام زمان علیه السلام کنیم، مابقی اش برکت پیدا می کنه. 

دقیقا بیشتر مناسب کسانی هست که پول محدودی دارن و میخوان نهایت استفاده رو کنند. 

مثلاً 50 هزار تومان یه بسته نمک بخره نذر امام زمان علیه السلام بده به مسجد یا هیأت، مابقی پولش برکت پیدا می کنه. 

پرداخت وجوهاتی مثل خمس و زکات و انفاق و صدقه و نذر و اینها، باعث بیشتر شدن پول و درآمد میشه، در حالی که اکثر مردم، برعکس فکر می کنند و ظاهر قضیه رو نگاه می کنند. 

ائمه اطهار علیه‌السلام خودشون رو مدیون هیچ کس نگه نمی دارن و بسیار بیشتر از آنچه که ما واسه شون انجام میدیم بهمون بر می گردونن.