2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 103781 بازدید | 1085 پست
جزو کوتاه قامتان هستی عزیز🌹

بله و ویلچر نشینم . خوشبختانه جزو خجالتهام نیست اما مردم رفتارشون روی مخ . مثلا دیروز با کلی دعوا با شوهرم راضیش کردم تنهایی از جاده باویلچر برقی عبور کنم اما یک خانم اومد گفت بزار من ردت کنم.... نمیفهمم چرا دخالت میکنن . من تشکیل زندگی دادم و تاحالا هیچ کسی تو سختیا کنارم نبوده اما تا میخوام مستقلتر بشم همه دلسوز میشن که بااون حرکتش شوهرم اومد و گفت دیدی نباید تنهایی بری 

شوهرت دوستت داره؟

آره

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله و ویلچر نشینم . خوشبختانه جزو خجالتهام نیست اما مردم رفتارشون روی مخ . مثلا دیروز با کلی دعوا با ...

الهی دورت بگردم💕 

میفهمم تو دلت چی میگذره، برات صلوات میفرستم ایشالا زندگی طبق خواست پیش بره و خدا خودش هواتو داشته باشه گلم🥺😘😘😍😍🌹📿

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

بیشتر ببینید
بله و ویلچر نشینم . خوشبختانه جزو خجالتهام نیست اما مردم رفتارشون روی مخ . مثلا دیروز با کلی دعوا با ...

ولی من سوالم اینکه دقیقا چجوری تو این خیابونای داغون میتونین ویلچرو کنترل کنین؟ 

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

ولی من سوالم اینکه دقیقا چجوری تو این خیابونای داغون میتونین ویلچرو کنترل کنین؟

تازگیا خریدمش و خیلیم گرون بود اما میخواستم یکم ازاد بشم ولی دیدم نه فرق نداره و محدودم . اما روندنش سخت نیست فقط قلق داره 

همین الان ترش از پی پی کردن دارم 😐اخع پریودیم و شقاق دارم میدونم برم سرویس خب خونریزی دارم اذیت میش ...

شیاف آنتی همورئید بگیر بزن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
همین الان ترش از پی پی کردن دارم 😐اخع پریودیم و شقاق دارم میدونم برم سرویس خب خونریزی دارم اذیت میش ...

برو دکتر یا داروخونه پماد بگیر استفاده کن شقاق خوب میشه.

و سعی کن یبوست نشی 

من اکثر صفحات رو خوندم.فوبیاهایی مثل ترس از ارتفاع یا حیوانات یا...تا حدودی قابل درکن که البته اونام قابل درمانن.

اما بیشتر مشکلات مثل خجالت از حرف زدن تو جمع ،وارد مهمونی شدن،عینک افتابی زدن،لباس رنگ جیغ یا تنگ و کوتاه پوشیدن ،تو مهمونی دستشویی رفتن یا تقاضای چیزی کردن و.....اینا نتیجه تربیت سنتی و غلط جامعه ایرانیه.جامعه ایی که زن خوب رو زن نامرئی میدونه.همه عمر بهت تلقین میشه که خانوم باشی.نخندی.باوقار باشی.سکوت کنی.لباس سنگین بپوشی.حرفی نزنی یا کاری نکنی که به چشم بیای....

نتیجه اش این میشه که از دیده شدن وحشت پیدا میکنیم.عمیقا دلم گرفت واسه اینهمه ترس و شرمی که به جان دخترانمون ریختن.

تو جمعی که شوهرم پیشم باشه اعتمادبنفسم بشدت میاد پایین در حضورش نمیتونم تو جمع زیاد حرف بزنم با کسی گرم بگیرم اگرم حرف بزنم سعی میکنم طوری باشه که شوهرم نشنوه یا حرکاتم رفتارم نبینه

وقتی پیشم نیست خییییلی راحت ترم

چرا اینطوریم؟😂خودمم نمیفهمم