2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 102287 بازدید | 1085 پست

ترس از محیط بسته ، کوچک ، خفه

حالا انباری باشه

توالت باشه 

حمام یا...

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
از اینکه بلند تر از شوهرمم خجالت میکشم از اینکه لاغرم خجالت میکشم از اینکه غریبه ها بفهمن بچه طلاقم ...

شوهرت باید خجالت بکشه قدش کوتاس

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور عزیزم گاهی شبا خواب میبینم که گربه داره بهم حمله میکنهو این وحشتناک ترین کابوس شبامه

من تو خواب عین آدم باهام صحبت میکنه 

ولی قبل از خواب ۳بار سوره فلق رو بخون خیلی تاثیر داره 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

از پله برقی بشدت میترسم و متنفرم هر جا برم آسانسور نباشه و فقط پله برقی باشه دو سه تا سکته میزنم

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

از خنده ی زیاد هم میترسم

چون فهمیدم بعد از هر خنده ی زیادی یه غم و مصیبت بزرگ انتظارمو میکشه

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید