2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 103808 بازدید | 1085 پست

این ترسم خیلی مسخرس که برم مغازه لباسفروشی بزرگ و فروشنده مرد باشه و تنها مشتریش من باشم 

یه بار دیدم فروشنده مرده برگشتم😂🤦🏻‍♀️

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از مرکز توجه قرار گرفتن خیلی خجالت میکشم مثلا اتفاقی بیفته همه جیغ بزنن من ساکتم یا تو بازار خیا ...

عین منی.  گاهی اوقات میگم اگه خدایی نکرده یکی کیفم رو بزنه بره من روم نمیشه بلند داد بزنم

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
عزیزم هیچ وقت به اعتقادات کسی نگو چرت وپرت حتی اگه باشه این اولین وظیفه ی یه انسان اجتماعیه♥️دوما ای ...

اتفاقا باور چرت باید گفت که باعث نشه یکی دیگه هم حرف اون خانم و تایید شما باورش بشه و ذهن فقیری رشد بده 

همین یه باور غلط اون خانمه حتی اگ میخواست تلاش کنه که زندگیشو از فقر نجات بده همون باور چرت نذاشته 

خدا کجای قران گفته به پولدارا چشم میزنن اگ فقیر باشی اتفاقای برات نمیفته ( اگ دقت کنی کلا فقیرا گرفتا بلا و مصیبتتن چون گرفتارا همین باورها هستن دیگه

بحث چشم زخم دیگه جداست  

عشــــAــــق🔗♥️

باور من تاوقتی بتو آسیب نزده به کسی ربطی نداره و کسی حق نداره بگه چرت وپرته ووعوضش کن♥️هرچقدر حال خو ...

عزیزم به خودت ک اسیب زده  

ولی لطفا چیزای الکی رو تایید نکنید که یکی باورش بشع 

بله تا حدودی درسته 

باید گفت خوشی هاتو جار نزن همین 

اون بنده خدا مادرش اجازه خوشی به زندگیشونو نمیده  ک یه وقت چش نخورن 😐😐😐

واقعا چطو میگید مادرش درس میگههه 💔 

خیلی حرف خانمه برام سنگین بود دیگه کسی ک تاییدش کرد برام فاجعهههه 

عشــــAــــق🔗♥️

ینی تو خانوادت اهل رفت و آمد با فامیل بودی یا بیرون میرفتی یا همش خونه بودی؟

بیرون میرفتم فقط سال کنکور کمتر رفتم

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻

دقیقا منم همینطور من تو دانشگاه یبار داشتم از گرسنگی میمردمرفتم سلف گربه ها جلو سلف بودن ،نرفتم تو ب ...

آخی بالاخره یه همدرد پیدا کردم منم بارها نزدیک بوده به خاطر ترس از گربه برم زیر ماشین🥺

قاصدک،هان؛ چه خبر آوردی......

من از پوستم که بخاطر قارچ پوستی لک داره و نابود شده همشم میخاره جلو شوهرم خجالت میکشم باردارم هستم خیلی اذیتم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه