2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم دخترم رو تخت غسالخانه است

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 33 پست
جدیدا به این نتیجه رسیدم خوابهایی که میبینم حاصل تفکرات روزانه و افکار خودمون هست ترس استرس نگرانی ن ...

اره میدونم 

ولی مثل فیلم اون خوابه هی جلو چشام 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بیشتر ببینید

ممنونم دوستان

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره میدونم ولی مثل فیلم اون خوابه هی جلو چشام

بهش فکر نکنید اصلا 

الهی خوشبختی سعادت عاقبت بخیر فرزند گلتون رو ببینید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

صدقه بده

من شنیدم خواب مردن عمر زیاده

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
اره میدونم ولی مثل فیلم اون خوابه هی جلو چشام

شما باز تونستی خوابتو بنویسی، من دربارهٔ دخترم خوابی دیده بودم که هنوز بعد از چند سال از ترس و وحشتش هیچ وقت نتونستم برای کسی تعریفش کنم.

هیچی نیست، نترس، همه‌ش اضطراب و نگرانی یه مادره که در خواب خودشو نشون میده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

به نظرم خواب اصلا پایه و اساس نداره. 

من ۲ تا دختر دارم😍

بعد دیشب خواب میدیدم ۵ قلو باردارم، اونا هم همشون دختر بودن با اینکه اصلا دیگه بچه نمیخوام 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

منم خواب دیدم برام خواستگار اومده و من اصلا خوشم نیومد و خواستگاره ام از من قد کوتاهتر بود و باخانوادش و خواهرش و مادربزرگش اومده بود و پسره رو بردم تو ی جای تاریک گفتم که ببین اقا پسر امام رضا و امام مهدی قلب منن و امام رضا پدر منه اگر کسی دوستشون نداشته باشه من ردش میکنم و دوست ندارم باهاش زندگی کنم و از پسره تو خواب عصبی بودم و ردش کردم

بعد از اون خواب دیدم که توخونمون ی خانواده گربه با سه تا بچه گربه پناه اوردن و من بهشون کلیییی خوراکی دادم و رفتن زیر کابینتمون خانوادگی خواییدن 

تعبیرش چیه؟ 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

خیلی خواب سنگینیه، طبیعیه که حالت بد بشه. اما یادت باشه که خواب‌ها همیشه تعبیر مستقیم ندارن. دیدن مرگ عزیزان توی خواب، بیشتر از اینکه نشونه‌ی بدی باشه، معمولاً نشونه‌ی تغییر، تحول یا حتی طول عمر اون فرده. شاید یه نگرانی یا استرس در مورد دخترت توی ناخودآگاهت هست که توی خواب این‌جوری بروز کرده.

اگه هنوز حس بدی داری، می‌تونی با دخترت وقت بگذرونی، یه کار خوب انجام بدی یا صدقه‌ای بدی که خیالت راحت‌تر بشه. دوست داری بیشتر در مورد این خوابت صحبت کنی؟