2777
2789
عنوان

چقدر طول کشید تا فراموشش کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست

من ب پشمم حسابش نمیکنم دیگه 

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

دقیقا بعد ۳۶۵ روز، نه یه روز کمتر نه یه روز بیشتر 

خدا برام جبران کرد و بهترشو بهم داد 🥰

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ادمای مسخره فراموش میشن اما آدم حسابیا نه هیچ وقت

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
فراموش نمیشه فقط کمرنگ میشه. خوب خداحافظی کردید؟

خداحافظی در کار نبود 

ولی آخرش شرمنده کردمش طوری که بهم گفت من لیاقت مهر و محبت تو رو ندارم 

همیشه بهش میگفتم صلاحت رو به صلاح خودم ترجیح میدم خوشی تو خوشی منم هست 

اما با این حساب دلم رو زیاد میشکوند 

منم دیدم فایده ای نداره 

من ب پشمم حسابش نمیکنم دیگه

دو سال میخواستمش 

بی توجهیاشو دیدم الان برام مهم نی

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
خوش بحالتتتت

چون عاشق نیستم و عشق برام بی معنیه 

پسرای الان ارزش عاشق شدن رو ندارن همش دنبال لاس زدن و لاشی بازی هستن دخترا هم که ساده میشینن براشون غصه میخورن و خودشونو نابود و افسرده میکنن 

بیخیال خواهر کی به کیه این نشد یکی دیگه اون نشد باز یکی دیگه چی زیاده پسر مگه بیکاری بشینی واسه یه الدنگ غصه بخوری 

تازه روز به روزم کیسای بهتر میاد و منطقی تر و عقلانی تر میشی به انتخابای اولت میخندی 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

فراموش نمیشه همین گفتی کم رنگ میشه خوشحالم برات از روزای سخت گذشتی واسه منم دعا کن دوماه داره ب سختی ...

نگران نباش عزیزم یه دوران سختی اما بدون گذراست 

مهم اینکه قدر خودت رو بدونی و قوی باشی 

فکر های سمی ممکنه به ذهنت خطور کنه 

فکر هایی مثل مقصر دونستن خودت یا سرزنش کردن خودت یا طرف مقابل مهم اینکه اهمیتی بهشون ندی

سعی کن خودت رو سرگرم کنی 

نگران نباش عزیزم یه دوران سختی اما بدون گذراست مهم اینکه قدر خودت رو بدونی و قوی باشی فکر های سمی مم ...

مرسی از راهنماییت 🥰

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜