2777
2789
عنوان

اخه چرا نمیتونم تو خوندن نماز مداومت داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 90 پست
چقدر جالب🤩 راستش من موقع نماز خوندن ترجمشو تو ذهنم میاوردم،ولی روش شما خیلی جالبتره.

بخدا انقده خوبه 

بند بند بخون و ترجمه کن 

اصلا تمرکزت میره بالا و از روتین بودن و یکنواخت بودن میای بیرون 

نماز برامون کسل کننده شده چون حضور قلب نداریم. 

اما اگه تنوعی ایجاد کنی همراه با حضور قلب هست. 

فک کن سمع الله لمن حمده 

ینی خدا می شنوه که من چه کسی رو ستایش میکنم😍

تازه من اوایل فقط با ترجمه میخوندم 🤭

ولی گفتم بزار جفتشو بخونم. 

صمن اینکه هر دعایی خواسته باشم تو قنوت میخونم😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا انقده خوبه بند بند بخون و ترجمه کن اصلا تمرکزت میره بالا و از روتین بودن و یکنواخت بودن میای بی ...

وای چقد حرفاتون قشنگ و آرامش بخشه. من توی قنوت بعد از دعای اصلیش سه مرتبه شکرلله میگم و الهم عجل لولیک الفرج. حتما روشتون و امتحان میکنم،خیلی ممنون😍😘

عزیزم مگه میشه فارسیشو بعد عربی تو نماز بگی ؟

آره چرا نشه. 

من میگم بسم آله الرحمن الرحیم پشت بندش میگم بنام خداوند بخشنده مهربان و بدین ترتیب. 

چون عربی خالیش کلا اتوماتیک میخوندم و رد میشدم و بدون توجه بودم 

چقدر هم. شک و اشتباه داشتم 

تا حدی که نماز رو گذاشتم کنار کامل 

و به شکرگزاری روزانه رو آوردم 

تا ماه رمضان که شروع شد و این تغییر رو دادم خیلی برا من جواب داد

کاری هم ندارم علما و فقها چی میگن 

مهم حضورقلب و توجه بین خودم و معبوده☺️

آره چرا نشه. من میگم بسم آله الرحمن الرحیم پشت بندش میگم بنام خداوند بخشنده مهربان و بدین ترتیب. چون ...

عزیزم من میپرسم بهتون میگم که میشه اینکاررو کرد یا نه

ولی به نظرم نمیشه ، و عزیزدل فقها و علما هم چی میگن خب اونا از خودشون نمیگن  که گلم ؛ همون حرفای خدا و پیامبر و امام رو میگن که چجوری بخونیم اگه بخوای خدا قبول کنه باید از مسیری که خدا خودش گفته باید بری گلم 

برای حضور قلب هم راهکارهایی هست سرچ کنی یا از طلبه ای بپرسی بهت میگن و معنیشم میتونی تو ذهنت مرور کنی

آره چرا نشه. من میگم بسم آله الرحمن الرحیم پشت بندش میگم بنام خداوند بخشنده مهربان و بدین ترتیب. چون ...

عزیزم پرسیدم از طلبه ای گفتن اگه نماز واجبه اینطوری بخونی ، باطله، و هر طور وارده باید اونطوری خوند 

عزیزم من میپرسم بهتون میگم که میشه اینکاررو کرد یا نهولی به نظرم نمیشه ، و عزیزدل فقها و علما هم چی ...

خدا قبول میکنه چون در بند زمان و مکان و زبان و نژاد نیست.

میدونم بپرسی میگن ایراد داره.

اینچیزا شاخ و برگه.

تنه درخت مهمه.اصل کاری مهمه که یاد و ذکر خداست در کلام و در قلبت. 

1 درصد فکر کن خدا عبادتت رو قبول نکنه 

اصلا فکر کردنش بهش هم درست نیست 

خدا قبول میکنه چون در بند زمان و مکان و زبان و نژاد نیست.میدونم بپرسی میگن ایراد داره.اینچیزا شاخ و ...

عزیزم مواظب فریب شیطان هم باش 

اینکه ذکر خدا اصله کاریه درست ولی نحوه یاد خدا در نماز طوری باید خونده بشه که خودش اونطور گفته که اینجوری منو عبادت کنید و اینشکلی نماز بخونید گلم اگه ما بخواییم خودمون با نظر خودمون بخونیم که پس حرف خدا و پیامبر چی میشه

مثلا عزیزدلم من میتونم نماز صبح ، ظهر به جا بیارم ، نه چون وقته خوندنش تا طلوع افتاب بوده 

مگه اینکه قضاشو بخونم 

چقدر جالب🤩 راستش من موقع نماز خوندن ترجمشو تو ذهنم میاوردم،ولی روش شما خیلی جالبتره.

عزیزدلم من پرسیدم از طلبه همین الان گفتن اینجوری نمیشه خوند اگه اینطوری فارسیشو بعد عربیش بگی نماز باطل میشه گلم 

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.

نماز کلید بهشت، ستون دین، شرط قبولی همه اعمال، و کلید خیر و سعادت دنیا و آخرته.

برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.

کتاب شیوه های دعوت به نماز رو بخونین مال حجت الاسلام قرائتیه.

بعد ببینین اون عواملی که شما رو از نماز دور میکنن برطرف کنین.

من اکثر مطالبشو خوندم خیلی عالی بود.

به خدا توکل کنین و به اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه و امام زمان متوسل بشین و اراده تون رو قوی کنین و نماز رو غذای روحتون بدونین.

همونطوری که جسممون نیاز به غذا داره روحمون هم غذا نیاز داره و غذای روح نماز و عبادت و ارتباط با خداست.

دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@ظهور313  
@مینای_بهاری    

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

بندگی و عبادت حق، سبب رشد و كمال و خير و سعادت و حيات طيبه و به دست آوردن بهشت است.

كلام نورانی حضرت امام صادق عليه السلام بيان می كند كه:

بدان كه او محتاج خدمت تو نيست و بی نياز از عبادت و دعای توست، و اين كه تو را خوانده است از روی فضل و كرم اوست، تا در حق تو رحمتی نمايد و از عقوبت خويش دورت نمايد و از بركات رحمت بسيارش بر تو نازل گرداند، تو را به راه (جلب) رضايتش رهنمون گردد و در مغفرت را به رويت بگشايد.

مصباح الشريعة: 87، باب 39؛ بحار الأنوار: 81/ 230، باب 16، حديث 3.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
منم همینطوری شدم متاسفانه ی روز میخونم ده روز نه

بندگی و عبادت حق، سبب رشد و كمال و خير و سعادت و حيات طيبه و به دست آوردن بهشت است.
كلام نورانی حضرت امام صادق عليه السلام بيان می كند كه:
بدان كه او محتاج خدمت تو نيست و بی نياز از عبادت و دعای توست، و اين كه تو را خوانده است از روی فضل و كرم اوست، تا در حق تو رحمتی نمايد و از عقوبت خويش دورت نمايد و از بركات رحمت بسيارش بر تو نازل گرداند، تو را به راه (جلب) رضايتش رهنمون گردد و در مغفرت را به رويت بگشايد.
مصباح الشريعة: 87، باب 39؛ بحار الأنوار: 81/ 230، باب 16، حديث 3.
منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بیشتر ببینید

زندگی تو با نماز تنظیم کن نه نماز رو با زندگی

مثلا من خودم میخوام برم بیرون یه تایمی رو در نظر میگیرم که نمازمو بخونم برم یا برسم خونه وقت نماز باشه

و اینکه هر جا میرم سعی میکنم وضو داشته باشم که تنبلی وضو داشتن رو نکنم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس