2777
2789
بله اشتباه نوشتم دقیقا راس میگی جام جهانی میرن همون اول برمیگردن اینا تنها شانسی ک داشتن دوسال پیش ت ...

بعضیا تو بازی قطر نمی خواستن مصدوم شن به زور بازی میکردن!

لعنت بر هر نَری که درخواست دوستی بده  زیاد هم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم خوشحال شدم با مربی ایرانی رفت ولی تیم ضعف زیادی داره انسجام نداره بخصوص تو خط دفاع

دفاع واقعا ریده از هنگ کنگ هم گل میخوره مهاجم میره دفاع میکنه 😐

بله اشتباه نوشتم دقیقا راس میگی جام جهانی میرن همون اول برمیگردن اینا تنها شانسی ک داشتن دوسال پیش ت ...

وای اون بازی با قطر رو یادم ننداز.. اون ضربه جهانبخش که تو گل نرفت! هنوزم اعصابم خورد میشه بهش فکر میکنم

دقیقا همون اول برمیگردن.. تیم اصلا تاکتیک نداره .. نه بازی تدارکاتی نه اردوی درست حسابی‌‌‌.. مربی کل سال میخوره میخوابه سه چهار روز مونده به فیفادی همون قدیمیا رو دور هم جمع میکنه مثلا اردو میذاره بعد میرن بازی! با این وضع همون اول اره حذفیم

من خودم خوشحال شدم با مربی ایرانی رفت ولی تیم ضعف زیادی داره انسجام نداره بخصوص تو خط دفاع

ار بخدا همه میگن چون مربی ایرانی تیم ضعیف کاش رامین میاورد ب تیم ملی من میگم تنها شانسی ک داشتن دوسال پیش تو اسیا بود ک جلو قطر خوب بازی ن

ار بخدا همه میگن چون مربی ایرانی تیم ضعیف کاش رامین میاورد ب تیم ملی من میگم تنها شانسی ک داشتن دوسا ...

به شخصه خيلی دوس دارم با قلعه نویی بهترين نتيجه رو بگیره 

ولی تیم انصافا نا امیدکننده بازی میکنه

وای اون بازی با قطر رو یادم ننداز.. اون ضربه جهانبخش که تو گل نرفت! هنوزم اعصابم خورد میشه بهش فکر م ...

خدا لعنت بیرانوند طارمی بکنن تو بازی قطر معلوم نیس چرا اونقدر بد بودن حتما پول گرفتن ولی جهانبخش واقعا از جونش مایع گذاشت چ فاید 

ار دقیقا خاک تو سرشون یکی طارمی یکیم بیرانوند ولی جهانبخش واقعا از جونش مایع گذاشت شانس یار نبود

چقدر فحش دادم به اون دو تا که خدا میدونه

هنوز یاد ضربه جهانبخش میوفتم فشار میخورم 

از حق نگذریم آزمون و جهانبخش خوب بودن فقط!

چقدر فحش دادم به اون دو تا که خدا میدونههنوز یاد ضربه جهانبخش میوفتم فشار میخورم از حق نگذریم آزمون ...

ار واقعا بخاطر موقعیت خودشون ک مصدوم نشن تیم ملی خودشونو باخت دادن اخ چ دلی داشتن من موندم