2777
2789
دیشب خونه جاریم بودیم با فامیلهای اونها اینقدر به پسرم خوش گذشته بود که حد نداشت کاش ساده تر بگیریم ...

بچه ها عاشق همین عید و عیدی واین چیزان من حتی اگر خودم دوست نداشته باشم بخاطراونا رسم ورسوماتو به جا میارم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وا جدی

اره بابا 

خواهرشوهرام غضب کردن 😐😶🤭

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
ما اصلا اهل شام وناهار نیستیم تو عید فقط میان پذیرایی هم شیرینی گز یه آجیل وسیب وپرتقال عیدی هم به ب ...

واس ما همه شام باید بمونن 

مثلا داییم امشب ۳۰ نفر شام مهمون داره 

فک‌کن چقدر هزینه داره شام میوه اجیل 

نه فقط جنسیت بچمو پرسیدن که منم گفتم معلوم نشد 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
هرچی ک بشه باهاش ضدحال زد

من بهش گفتم قبول دارم معمولی ام 

سعی میکنم به خاطر این اعجوبه ها اعصاب خودمو خورد نکنم ما همه آدمهای سمی رو حذف کردیم فقط همین مونده به امید خدا تا چند ماه دیگه اینم حذف میشه 

حق داری کاش همه فقط تلفنی تبریک بگن و اارامش بقیه رو بهم‌نزنن

تازه قراره 3 روز بمونن 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!