2777
2789
عنوان

منو هیچکس برای ازدواج نمیخواد و خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 91 پست
آخه من که نمیخوام به این زودی ازدواج کنم

خب دیگه این کارا رو بکن برات خواستگار میاد البته من ی چیزیم شنیدم ولی خبر ندارم راست و دروغ شو.  میگن سوره  احزاب بنویسی بزاری تو ی کوزه یا ظرف سر بسته تو خونه خواستگارات زیاد میشن اما منجر ب ازدواج نمیشه میشه همون ک میخوای دیگه بنویس حالا ی امتحان بکن تا ذهنت دیگه درگیر نباشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو سر درس و مشقت ازدواج بچه بازی نیست که

من گفتم که نمیخوام ازدواج کنم تو این سن

فقط اینکه بقیه بهم میگن چطور تا حالا یه خواستگارم نداشتی برای خودمم ایجاد سوال کرده

کاش بفهمیم ما ساخته نشدیم ک فقط ازدواج کنیم

زیاد خودتو درگیر نگن وقتش ک برسه ازدواجم میکنی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
منم دقیقا چکار میکنی ساغل یا دانشجو ؟

شاغلم 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بیشتر ببینید
خب دیگه این کارا رو بکن برات خواستگار میاد البته من ی چیزیم شنیدم ولی خبر ندارم راست و دروغ شو. میگ ...

من نوشتم جواب نداد شایدم ادابشو رعایت نکردم ولی نشد

کاربری دست دو نفره
خب دیگه این کارا رو بکن برات خواستگار میاد البته من ی چیزیم شنیدم ولی خبر ندارم راست و دروغ شو. میگ ...

من دقیقا مرداد پارسال نوشتم و تو کوزه گذاشتم دریغ از یه خواستگار حتی در حد حرف هم موردی پیش نیومد

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بیشتر ببینید

اینجا همه ادا میان که ازدواج مگه چیه اما تو واقعیت متفاوته حس نگرانی برای تنهایی کاملا درسته بنظر من ۲۰ سال خواستگارا شروع میشن و بعد از اتمام دانشگاه وقت مناسبیه برای ازدواج . پس اول بزار درست تموم بشه وقتی که بهش فکر نمیکنی به سراغت میاد سعی کن یه مدت بیخیالش بشی و تو مجالس بیشتر مذهبی شرکت کنی دغدغه فکریت کاملا درسته و من بهت حق میدم اما نگران کننده نیس