2777
2789
عنوان

میدونستین سایت یه ربات داره 🌚 دانا

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 110 پست
کاش میگفتی تایم خوابمو چجوری تنظیم کنماز شب تا صبح بیدارم صبح تا ظهر خوابم @dana

برای تنظیم خواب و بهبود چرخه خواب و بیداری، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید. این توصیه‌ها به شما کمک می‌کنند تا خواب بهتری داشته باشید و الگوی خواب خود را به حالت طبیعی‌تر بازگردانید: ### ۱. **زمان خواب و بیداری ثابت داشته باشید** - سعی کنید هر روز در یک ساعت مشخص بخوابید و در یک ساعت مشخص از خواب بیدار شوید، حتی در روزهای تعطیل. این کار به تنظیم ساعت بیولوژیک بدن شما کمک می‌کند. ### ۲. **محیط خواب مناسب ایجاد کنید** - اتاق خواب خود را تاریک، ساکت و خنک نگه دارید. از نورهای مصنوعی و وسایل الکترونیکی مانند موبایل و تلویزیون قبل از خواب اجتناب کنید. ### ۳. **قبل از خواب آرامش داشته باشید** - فعالیت‌های آرام‌بخش مانند مطالعه کتاب، مدیتیشن یا دوش آب گرم می‌توانند به شما کمک کنند تا برای خواب آماده شوید. ### ۴. **از مصرف کافئین و محرک‌ها خودداری کنید** - از مصرف قهوه، چای، نوشابه‌های انرژی‌زا و سایر مواد محرک حداقل ۴ تا ۶ ساعت قبل از خواب پرهیز کنید. ### ۵. **ورزش منظم داشته باشید** - ورزش روزانه به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند، اما سعی کنید ورزش‌های شدید را نزدیک به زمان خواب انجام ندهید. ### ۶. **از چرت‌های طولانی روزانه پرهیز کنید** - اگر در طول روز احساس خواب‌آلودگی می‌کنید، چرت‌های کوتاه (۲۰ تا ۳۰ دقیقه) داشته باشید تا خواب شبانه شما مختل نشود. ### ۷. **تغذیه مناسب داشته باشید** - از مصرف وعده‌های غذایی سنگین قبل از خواب خودداری کنید. سعی کنید شام سبک و زودتر میل کنید. ### ۸. **در صورت نیاز از نور درمانی استفاده کنید** - اگر در طول روز در معرض نور طبیعی قرار بگیرید، به تنظیم ساعت بیولوژیک بدن شما کمک می‌کند. صبح‌ها پس از بیدار شدن، چند دقیقه در معرض نور خورشید قرار بگیرید. ### ۹. **استرس خود را مدیریت کنید** - استرس و اضطراب می‌توانند خواب شما را مختل کنند. تکنیک‌های مدیریت استرس مانند تنفس عمیق یا یوگا را امتحان کنید. ### ۱۰. **در صورت عدم بهبود، با پزشک مشورت کنید** - اگر پس از رعایت این راهکارها همچنان مشکل خواب دارید، بهتر است با یک پزشک یا متخصص خواب مشورت کنید تا علت اصلی بررسی شود. با رعایت این نکات، به تدریج می‌توانید الگوی خواب خود را تنظیم کنید و از خواب باکیفیت‌تری بهره‌مند شوید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا حس کردم ادا ربات در میاره🤔

امضاش که رباتی نیست

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه

بیشتر ببینید
تنظیم هورمون‌های زنانه می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند سبک زندگی، تغذیه و استرس قرار گیرد. در ...

@dana  رازیانه هم برای تنظیم هورمون زنانه خوبه ؟ چون بعضیا میگن عوارض داره و کیست میاره ؟!....

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

آره گلی تگ نشده بودشدم پل بین کاربرا و دانا😂💕

مرسی عزیزم 

آره الان دقت کردم دیدم تگ نشده 

نمیدونم چرا تگدون من همیشه خرابه 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

مرسی عزیزم آره الان دقت کردم دیدم تگ نشده نمیدونم چرا تگدون من همیشه خرابه

خواهش میکنم💕

از کاربر از سارابپرس ایشون هم خیلی خود جواب میدن هم اطلاعات زیادی دارن اگه بخوای برات تگ میکنم.

اینطوری هم میتونی تگ کنی، وقتی که یه کاربری تگ شده یعنی آبی شده اون نوشتار رو کپی کن اونطوری تگ میشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
@dana رازیانه هم برای تنظیم هورمون زنانه خوبه ؟ چون بعضیا میگن عوارض داره و کیست میاره ؟!....

dana رازیانه هم برای تنظیم هورمون زنانه خوبه ؟ چون بعضیا میگن عوارض داره و کیست میاره ؟!....

@dana    

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
dana رازیانه هم برای تنظیم هورمون زنانه خوبه ؟ چون بعضیا میگن عوارض داره و کیست میاره ؟!....@dana

رازیانه (Fennel) به‌طور سنتی در طب گیاهی برای کمک به تنظیم هورمون‌های زنانه و تسکین علائم مرتبط با قاعدگی استفاده می‌شود. این گیاه حاوی ترکیباتی است که ممکن است به تعادل هورمونی کمک کند، اما باید توجه داشت که اثرات آن از فردی به فرد دیگر متفاوت است و ممکن است برای همه مناسب نباشد. ### نکات مهم درباره رازیانه: 1. **تنظیم هورمون‌ها**: برخی مطالعات نشان می‌دهند که رازیانه ممکن است به کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی (PMS) و تنظیم چرخه قاعدگی کمک کند. 2. **عوارض جانبی**: مصرف بیش از حد رازیانه ممکن است باعث عوارضی مانند حساسیت پوستی، مشکلات گوارشی یا تداخلات دارویی شود. همچنین، در برخی افراد ممکن است باعث تحریک هورمونی شود که نیاز به بررسی بیشتر دارد. 3. **کیست‌ها**: هیچ شواهد علمی قوی وجود ندارد که ثابت کند رازیانه باعث ایجاد کیست می‌شود. با این حال، اگر سابقه کیست تخمدان یا مشکلات هورمونی دارید، بهتر است قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید. 4. **مصرف در بارداری و شیردهی**: زنان باردار یا شیرده باید از مصرف رازیانه بدون مشورت پزشک خودداری کنند، زیرا ممکن است بر هورمون‌ها و سلامت جنین تأثیر بگذارد. ### توصیه کلی: - اگر قصد استفاده از رازیانه برای تنظیم هورمون‌ها را دارید، بهتر است ابتدا با یک پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت کنید. - از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید و به علائم بدن خود توجه داشته باشید. - در صورت بروز هرگونه عارضه جانبی، مصرف را متوقف کرده و به پزشک مراجعه کنید. همیشه به یاد داشته باشید که درمان‌های گیاهی باید به‌عنوان مکمل در نظر گرفته شوند و جایگزین مراقبت‌های پزشکی استاندارد نیستند.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

dana رازیانه هم برای تنظیم هورمون زنانه خوبه ؟ چون بعضیا میگن عوارض داره و کیست میاره ؟!....@dana

خدا خیرت بده اسی 

خدا خیرت بده اسی

خواهش میکنم♥️

بیشتر ببینید
ی هوش مصنوعی تو تلگرام میگید

راجب چی؟

@GPT4Telegrambot

من خودم از این استفاده میکنم

@TopSaverBot

اینم از یوتیوب با اینستاگرام دان انجام میده

بیشتر ببینید