2777
2789
عنوان

سارا و نیکا که نیستن حالم گرفته شد🍨

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 32 پست

ارسطو هم مثل قبل نیست 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهتاش کجاست؟

😂😂پی الافی 

چ لیفت ابرو و چشمیم کردن هما و فهمیمه😂😂😂😂

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

وای عزیزم معلومه خیلی احساساتی هستی اینجوری نباش آنقدر وابسته نباش با شرایط کنار بیا و خودت رو اذیت نکن برای چیزای بیخود تو فکر نرو و تاپیک نزن قربونت برم تمرکزتو رو چیزای مهتر بزار عزیز دلم

😂😂پی الافی چ لیفت ابرو و چشمیم کردن هما و فهمیمه😂😂😂😂

من دلم برا بهتاش تنگه😭

قشنگ معلومه از شورای شهر حسابی پول به جیب زده هما 😂😂

فهیمه هم که احتمالا بهبود مرده ارث مرث بهش رسیده😂

قسمت اولش که خیلی چرت بود ببینیم بقیش چیه..

بهترین بازیگرش گراز بود وگرنه بقیه خیلی چرت بودن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
وای عزیزم معلومه خیلی احساساتی هستی اینجوری نباش آنقدر وابسته نباش با شرایط کنار بیا و خودت رو اذیت ...

:/

ممنونم که وقت گذاشتی خوشگلم ولی واقعا تو فکرش نیستم من میخواستم تعداد بستنی های تاپیکام بیشتر شه😂

من دلم برا بهتاش تنگه😭قشنگ معلومه از شورای شهر حسابی پول به جیب زده هما 😂😂فهیمه هم که احتمالا بهب ...

ولی بهروز باز میتونم بگم بزرگ شده تغییر کرده ولی خب

این نقی کاملا شبیه قبله

بهتاش کجاست؟

فراریه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
من دلم برا بهتاش تنگه😭قشنگ معلومه از شورای شهر حسابی پول به جیب زده هما 😂😂فهیمه هم که احتمالا بهب ...

😂😂😂😂😂خدانکشت

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ولی بهروز باز میتونم بگم بزرگ شده تغییر کرده ولی خباین نقی کاملا شبیه قبله

دختراش بزرگ شدن نقی جم نخورده هما تازه جوونترم شده😂😂😂😂😂😂

بهترین بازیگرش گراز بود وگرنه بقیه خیلی چرت بودن

😂😂😂😂جایزه نقش اول تعلق میگیره ب اقای گراز