2777
2789
آفرین بجنگ دوست منم رشته اش انسانی بود ولی میخواد تجربی بخونه خودشم سن اش ۲۲ میشه میگه باید شروع کنن ...

یکسال قشنگ بخونه خوب رتبه میاره

من نخوندم آخراش ول کردم

الانم واقعا خستم 

شاید برای اون جذابیت داشته باشه چون درسها جدیده

من حالم از درسای تکراری به هم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسال قشنگ بخونه خوب رتبه میارهمن نخوندم آخراش ول کردمالانم واقعا خستم شاید برای اون جذابیت داشته با ...

اونم خیلی گریه کردش میگه میترسه نتونه خیلی باهاش حرف زدم گفتم برو جلو نداقل تو ۸۰ سالگی حسرت نمیخوره ولی همه بهش میگن حماقت میکنه 

اونم خیلی گریه کردش میگه میترسه نتونه خیلی باهاش حرف زدم گفتم برو جلو نداقل تو ۸۰ سالگی حسرت نمیخوره ...

همه غلط کردن

اگه یکسال میتونه از همه چیزش بزنه

سختی بکشه

یالله بلند شه به حرف بقیه هم توجه نکنه

همینکه قبول شد همینایی که میگفتن نخون مثل پروانه دورش میچرخن

همه غلط کردناگه یکسال میتونه از همه چیزش بزنهسختی بکشهیالله بلند شه به حرف بقیه هم توجه نکنههمینکه ق ...

اره منم بهش میگم میدونی اونم بنده خدا ترس دارا میترسه مثلا نتونه یا میگه عمرش تو درس خوندن بره به قول خودش اگر رشته اش تجربی بودش قطعا بهتر بودش مثلا بتونه دندون پزشکی بیاره یا پزشکی عمومی هم براش خوبه

اره منم بهش میگم میدونی اونم بنده خدا ترس دارا میترسه مثلا نتونه یا میگه عمرش تو درس خوندن بره به قو ...

یه بنده خدایی

۲۸ سالش بود

رشته دبیرستانش ریاضی بود. رشته دانشگاهشم مهندسی. بعد اینکه فوق لیسانسشو گرفت دوباره خواست کنکور بده تجربی.

یکسال خوند یکسال کامل

گفت اندازه ۱۰ سال پیر شدم

ولی قبول شد پزشکی سراسری

خیلی سخته پیوسته باید باشی. ناامید نشی و ...

اگه میتونه توانایی تو خودش میبینه بخونه

یه بنده خدایی۲۸ سالش بودرشته دبیرستانش ریاضی بود. رشته دانشگاهشم مهندسی. بعد اینکه فوق لیسانسشو گرفت ...

حداقل اره دیگه باید بخونه خوب اما خب وضع مالی اش مناسب نیست من گفتم میخوای برو یه کار یاد بگیر درآمد کسب کن برو