2777
2789
عنوان

کاش ميدونستم چرا کسایی که سرماخوردن اصرار دارن که حساسیت فصلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست
بهترین کارو کردی پاشده اومده خونه من هم خودش هم دوتا بچش سرفه ی خلط دار میکنن وحشتنااک، چشاشون مات و ...

نه خب این یکی واقعا سرماس🤕 

بخدا من سرما بخورم جایی نمیرم الان نمیدونم کی منو مریض کرده واقعاچراا

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه پس کی تر بزنه عید ما اسفندو جون کندم از گردگیری و خونه تکونی بگیر تا خرید و کار بیرون که عیدو خو ...

منم خواهر منتها نمیدونم کی باعثش شدهه🤕

بهترین کارو کردی پاشده اومده خونه من هم خودش هم دوتا بچش سرفه ی خلط دار میکنن وحشتنااک، چشاشون مات و ...

اخه حساسیت نهایتش قرمزی وخارش چشم با عطسه است

کسی که سرفه میزنه معلومه مریضه 🤦🏻‍♀️

من یه ذره حالم تغییر کنه میگم سرماخوردم برعکس بقیه 😂الان هیچ کس حرفمو باور نمیکنه

منم همینطورم یکم گلوم خشک بشه میگم یا هوار فردا صبح سرما میخورم خودم از بقیه فرار میکنم 🫡

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بیشتر ببینید

یه بار تو مطب دکتر، یه نفر بدون نوبت اومد و برای دو تا بچه اش با خواهش و تمنا وقت گرفت، بعد یکی از بچه هاش تو اتاق انتظار شدید سرفه میکرد، بقیه اعتراض کردن 

گفت نه مریض نیست از پله ها اومدیم واسه همین اینجوری شد.. 

میخواستم اونجا داد بزنم اخه اگه مریض نیست مطب دکتر چیکار داری و اومدی اورژانسی وقت میگیری!! 

بعضیا نمیدونم نفهمن یا خودشونو میزنن نفهمی 

منم خواهر منتها نمیدونم کی باعثش شدهه🤕

من میدونم کیه اخه همین بلارو سر کل خاندان اورده الان همه مریضن روز اول عید خونه تک به تک گشت

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
من میدونم کیه اخه همین بلارو سر کل خاندان اورده الان همه مریضن روز اول عید خونه تک به تک گشت

ان شاءلله زودتر خوب بشین بد دردیه 

خواسته تنها نباشن دیگه ماشالا😂🥴