2777
2789
عنوان

بچه اتیسم

193 بازدید | 31 پست

میخوام بزارم برم خودم پرستارم ولی رسمی نیستیم میخوام برم تهران یه جای دور ، برادر زاده ام اتیسم‌شدیده مامامش جدا شد رفت دادشم اداره راه کار میکنه کلا بچه اش پیش منو مامانم ، مامانم از پسش‌برنمیاد وقتایی که من سرکارم بهش دارو‌خواب میدم مامانم که نمیتونه خودش صدتا مریضی داره 

هرخواستگاری برام اومد چون شهر‌کوچیک وقتی متوجه مشکل بچه برادرم شدن رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن یه بار میخواستیم عقد کنیم یه هفته قبل خورد بهم 

به خاطر این مسئله میگن شاید بچه منم مشکل دار شد ادم سزی که درد نمیکنه دستمال نمی بنده توروخدا قضاوت نکنید نیاید بگید وای بچه های اتیسم باهوشن فلانن

یا بزار بهزیستی ، بهزیستی تمام وقت قبول نمیکنه یه چند ساعتی برن اونجا میان مث مدرسه اونم ایام تعطیل ، سردی هوا اینا تعطیل میشه اونجاهم کم اذیت نمیکنه بچه های دیگ گاز میگیره 

دلم میسوزه براش ولی خودمم دارم پیر میشم میخوام برم یع شهر دیگ تنها زندگی کنم برم سرکار شاید ازدواج کردم نمیتونم تااخر عمر اینطوری زندگی کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرکار مهریه زنشم باید بده تقریبا از صبح تا شب سرکارع

خدا ازشون نگذره وقتی نمیتونن مسئولیت قبول کنن چرا بچه دار شدن

زندگی دو سه نفر از بین رفته

والا چاره‌ای نمبینم برات خدا کمکت کنه ، یه مدت بفرستینش پیش مادرش حداقل اونها کمکی بکنن

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

میری بهزیستی میگه توانایی نگهداری نداریم بچه رو قبول میکنن کی گفته قبول نمیکنن برو مرکز استانتون

مرکز شبانه روری واسه بچه اتیسم نیست بعد بچه برادرمه من که نمیتونم سرخود کاری کنم

مرکز شبانه روری واسه بچه اتیسم نیست بعد بچه برادرمه من که نمیتونم سرخود کاری کنم

عزیزم مرکز شبانه روزی چیه شما میگی بهزیستی عامیانه یتیم خونه 

اون هر بچه ای رو قبول میکنن به صورت تخصصی از بچه اوتیسمی که نگهداری نمیکنن میفرستن اونجا 

بچه برادرته پس باهاش حرف بزن راه حل خواستین من گفتم