این فرد اوایل خیلی دلسوز و مهربون بوده اصلا ایطور نبود ، الان هم هیچی نداره اوضاعش و حتی نزدیکانش هم نفرین میکنه اونم نفرین ها خیلی بد در صورتی که مستحق واقعا نفرین نیستند
شاید اذیت میشه و از حیوانات بدش میاد . فکر نکنم خدا هم خوشش بیاد به خاطر حیوانات، مادرامون رو آزار بدیم ...
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
آخه من خودم خیلی بدم میاد گربه و سگ و اینجور چیزا بیارم توی خونه و زندگیم و فکر کردم مادر شما هم همینجوریه . ولی خب حیوان که گناهی نداره نفرین بشه ....
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️