2777
2789
مامان منم همینه خودمو نفرین میکنهپرنده هارو نفرین میکنهگربه های عزیزمو نفرین میکنهجون خودم به جهنم ه ...

شاید اذیت میشه و از حیوانات بدش میاد . فکر نکنم خدا هم خوشش بیاد به خاطر حیوانات، مادرامون رو آزار بدیم ...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره احتمالا منم نظر تو دارم یه حالت سرخورده و بدون اعتماد به نفس شده قبلا اصلا ایطور نبود ، شرایط زن ...

اره شاید .

یکم وضعش بهتر شه خوب میشه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خب بی‌دلیل که نمیگه حتما

چرا بعضیا واقعا سلامت روانشون مشکل داره ، حتی کسایی که مارو نمیشناسن تو همین سایت برا خوده منم پیش اومده 

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

اره شاید .یکم وضعش بهتر شه خوب میشه .

منم همین فکر میکنم ، یکم اوضاع زندگیش خوب بشه اینم خوب بشه 

چون قبلا اینطوری نبود و آدمی بود که خیلی مثلا رابطه اش با خدا خوب بود و زیارت عاشورا و اینا میخوند 

شاید اذیت میشه و از حیوانات بدش میاد . فکر نکنم خدا هم خوشش بیاد به خاطر حیوانات، مادرامون رو آزار ب ...

شما مگه دیدی رفتاراشو

تامن نیستم قربون صدقشون میره بوسشون میکنه

بهترین غذاهارو میده بهسون

تامن میام شروع میکنه نفرین کردن

بعدشم مادر داریم تا مادر 

مادر من سمی ترینه

همیشه هم تهدید به مرگ میشم

منم همین فکر میکنم ، یکم اوضاع زندگیش خوب بشه اینم خوب بشه چون قبلا اینطوری نبود و آدمی بود که خیلی ...

بعضی امتحانامون خیلی سخته .

منم که خیلی صبور بودم و عصبانی نمی شدم الان شدم ادم زود جوشی که اشکش دم مشکشه😂

شما مگه دیدی رفتاراشوتامن نیستم قربون صدقشون میره بوسشون میکنهبهترین غذاهارو میده بهسونتامن میام شرو ...

آخه من خودم خیلی بدم میاد گربه و سگ و اینجور چیزا بیارم توی خونه و زندگیم و فکر کردم مادر شما هم همینجوریه . ولی خب حیوان که گناهی نداره نفرین بشه ....

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید
بعضی امتحانامون خیلی سخته .منم که خیلی صبور بودم و عصبانی نمی شدم الان شدم ادم زود جوشی که اشکش دم م ...

ای وای 🥲 این افراد من سیاه نمیبینمشون 

آدم تو یه سری شرایط اینقدر بهش فشار میاد که از اصل خودش دور میشه 💔

چی بگم خواهر مشکل وجود منه

متاسفم 💔 قبول دارم بعضی مادرا واقعا سمی هستن ...

بیشتر ببینید
ای وای 🥲 این افراد من سیاه نمیبینمشون آدم تو یه سری شرایط اینقدر بهش فشار میاد که از اصل خودش دور م ...

ایشالا خدا به همه کمک کنه .