2777
2789
عنوان

دلم برای دختر عمم میسوزه برادرزاده هاش عروس شدن هنوز نتونسته

| مشاهده متن کامل بحث + 5266 بازدید | 176 پست
ولی شوهر خواهر من مهندس برق هس و اداره برقو ول کرده و اومده رو تریلی کار میکنه حقوقش سه برابر اون کا ...

ارزش نداره 

موقعیت و پرستیژ اونم نداره

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون همچی داره کسی نمیاد..

پسرا میبینن دختر همه جوره مستقله میترسن چون میگن بعدا برامون شاخ میشه ..

یا باید یکی با شرایط خودش بیاد براش ک در این حد پولدار باشه یا کسی نیاد بهتره براش

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
شغلش چیه ؟ تو محل کار پیدا نمیشه؟ سایت همدم ثبت نام کنه معتبره و فقط دائمیه

عزیزم وکیل پایه یک دادگستری

یه عالمه هم دادگاه رفت و آمد داره 

قضیه اینه توی این شغلشون خانما انگار همه یا مجردن یا طلاق گرفتن … اصلا ازدادگاه که کسی پیدا نمیشه 

خوب همه چی هم شغل و تحصیلات نیست که آدم درستی باشه اخلاقش خوب باشه هم هست ایشون انگار فقط میخواد یکی ...

مساله هم کفو بودنه نه پز دادن. بخواد پز بده، خودش به حد کافی حسن داره پز بده

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
خوب پسرا بیشترشون تو این سن ازدواج کردن یا اگر مجردن دنبال دختر کم سنن تا پولدار و کارمند الان دوست ...

خب اونا اشتباه میکنن تناسب جمعیتو به هم میزنن.بیشتر از یه دهه اختلاف سن دارن.

پسر ۳۴،۳۵ ساله باید با دختر ۳۰ وخورده ای ساله ازدواج کنه نه ۲۰ ساله

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
واقعا اون مهندس و دامپزشک بیکار بودند یا از نظرش اینا شغل پایینی هستند؟

بخدا دامپزشک بیکار بود مهرش داده بود اجاره

مهندس هم پروژه پیمانکاری میرفت بعد میگفت مثلا الان ۳ ماهه کارم تموم شده منتظرم کار جدید از طرف پیمانکار قرار داد ببندندکه بریم سرکار….

من جای این بودم به ازدواج فکر نمیکردمیا نهایت ۴۰ سالگی ازدواج میکردمماشالله همه چی داره

میگه دارم پیر میشم دلم میخواد مادر بشم ازدواج کنم برم خونه خودم همش اینا توی ذهنش 

بخدا دامپزشک بیکار بود مهرش داده بود اجارهمهندس هم پروژه پیمانکاری میرفت بعد میگفت مثلا الان ۳ ماهه ...

استارتر دختر خاله تون شاید کمال گرا هستند میدونم سخته براشون، ولی طرف درس خونده بوده و بیشتر درکشون میکرده.همیشه همه‌چیز صد در صد کامل نیست. از حرف مردم هم بیشتر میترسه