2777
2789
آره😂

پشیمون نیستی، من واقعااحتیاج دارم بدونم یه خانوم به خاطر چه چیزایی خیانت میکنه، وبعدش چه حسی داره، ایا بازم میتونه شوهرشو دوست داشته باشه یا نه، ایا  وقتی پشیمون شد دوباره دلش برای نفر سوم تنگ میشه یانه، دارم دیوونه میشم بااین افکار کمک کنی ممنون میشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مجرد بودم باهمسرم دوست بودم ۴ماه باهاش بهم زدم حتی به کسی فکرم نکردم دوست بماند!برای وقت وشخصیت و خلوت خودم ارزش قائلم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
پشیمون نیستی، من واقعااحتیاج دارم بدونم یه خانوم به خاطر چه چیزایی خیانت میکنه، وبعدش چه حسی داره، ا ...

خانمها قکر کنم بیشتر بخاطز رفف نیازهای براورده نشدشون خیانت میکنن اره گاها رابطشون با شوهرشون بهتر میشع چون نیازشونو جایی دیگه گرفتن پس دیگه از دشت شوهرشون عصبانی نیشتن وگیر نمیدن،