2777
2789
عنوان

طبیعیه پارتنرم اینجوری سیوم داره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 46 پست
مامانشه دیگه ایرادش چیه؟همسر من چندساله مامانشو سیو کرده زندگیم از زمان دوستیمون تا الان منم مادرمو ...

بله منم موافقم

مردی که مادرش درست بزرگش کرده باشه،و پسرش بش احترام بزاره

این مرد خیلی ب زنش هم احترام میزارع

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابا بازم حق نداشت 😐وقتی اون دخالت نمیکنه منو چی سیو داری مامانت یا بابا تو چی سیو داری چرا بیاد ای ...

بعضیا خیلی جدی میگیرن قضیه رو متاسفانه حالا هنوز نه به داره نه به باره دغدغه سیو اسم مادر دارن خدا به داد اون مادر برسه

دوست دخترشه یعنی همسر ایندش

حالا فعلا معلوم نیس

اونم الان که عشقا ابکی شدن

هروقت همسر اینده اش شد

اونوخ شایدددد شاییید بتونه حسودی کنه

بعدم یه دخترعاقل ب مادر عشقش حسادت نمیکنه

از بیخ غلطه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
بدبختی من موندم تو دوستیا چرا اینقد خودشونا گنده میدونن

مورد داشتیم میخاست حقو حقوقشو بگیره چون پسره با منشی شرکتشون تیک و تاک زده😂😂😂

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
مورد داشتیم میخاست حقو حقوقشو بگیره چون پسره با منشی شرکتشون تیک و تاک زده😂😂😂

اینا خلن

بیشتر ببینید
بله منم موافقممردی که مادرش درست بزرگش کرده باشه،و پسرش بش احترام بزارهاین مرد خیلی ب زنش هم احترام ...

کاملا موافقم منم باهات

همسر خودم همینطوره خیلی مرد قابل احترامیه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

A💙R💙F

اینا خلن

خیلی تو نقششون فرو میرن😂😂😂

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

نامزد منم مادرشو سیو داره قلب من

اتفاقا خوش حال میشم که مادرش دوست داره کسی که مادرش دوست داشته باشه صدرصد همسرشو هم دوست داره و بهش احترام میزاره🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

نه خداروشکر من دوست دختر ندارم که بخام دردسرشو به جون بخرم

حالا تا ابد عذب نمیمونی

بیشتر ببینید