2777
2789
عنوان

بیست سالمه و حتی یه خواستگارم نداشتم نگرانم برای آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 6656 بازدید | 250 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم زیاد ندارم یه چن تا داشتم به درد نخوری بودن 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
بیشتر ببینید

شاید چون فک میکنن مغروری بهت پیشنهاد بدن رد میکنی یا هم فک میکنن کیس سختی هستی براشون و تو ب یه پسر با شرایط عالی جواب مثبت میدی نه اونا 

شایدم خواستگار داری ولی خانواده ات بهت نمیگن ذهنت درگیر نشه ب درس و دانشگاهت برسی فعلا

خواستگار منظور کسی که گل و شیرینی میگیره دستش میاد خونه یا کسایی که حالا یا خانواده یا خودش پیشنهاد آشنایی میدن هستش؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
آخه تو خانواده ما همه دارن سنتی ازدواج میکنن

خواستگار نداشتن دلایل مختلف داره

اما بیست سال اصلا سنی نیست که بخوای نگران باشی 

میتونی ختم یا توسل برداری 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️