2777
2789
ن اتفاقا بیکینی همونجا ک فکرشم نمیکنی رو میگیرم باهاش اپیلاسیون میکنم از ته میکنه چون موهای اونجا زخ ...

منم یه بار با اپی لیدی اومدم همونجا رو بزنم چشمت روز بد نبینه یه اتفاق بد واسم افتاد مردم از درد یعنی خودت فکرشو بکن چی شد🥵

منم یه بار با اپی لیدی اومدم همونجا رو بزنم چشمت روز بد نبینه یه اتفاق بد واسم افتاد مردم از درد یعن ...

واییی نگگگاد خودو افتادم اونم یبار ن چند بار ینی بار اول ریده بودم ب خودماا😂😂😂😂از ترس دهنمو باز کرده بودم تند تند نفس میکشیدم🤣🤣🤣اپلیدی هم از برق کشیدم واییی ولی بعدش سری اپلیدی در آوردم دیگه اون اتفاق نیوفتاد 🤣🤣🤣وای خیلی ترسناک بود اولین بار

حالا دیگه راه افتادم در کم نمیاد خیلیی کم درد داره و اینکه قسمت رحم رو نمیگیرم اونو با ژیلت میزنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازریشه درمیاره.من ۱۰ساله دارم ازش استفاده میکنم ولی متاسفانه یک هفته ست که سوخته.بایدیکی دیگه بخرم

تو این سالها حس نمیکنین مو ها رو کمتر کرده؟

خدایا یکم گل بده خودم شوهرمو با سلیقه خودم درست کنم همکاری نمیکنیا حواسم هست😐🏃‍♂️

واییی نگگگاد خودو افتادم اونم یبار ن چند بار ینی بار اول ریده بودم ب خودماا😂😂😂😂از ترس دهنمو باز ...

دوباره یادم افتاد اون اتفاق کذایی و وحشتناک از درد و ترس داشتم میمردم میگفتم اگه نتونم جداش کنم چکار کنم آبروم میره جلوی بقیه همه میفهمن🤣🤣🤣🤣

واییی نگو یجوووری شدن لعنتی منم همین فکرا تو سرم بود اتفاقا🤣🤣🤣🤣🤣

آره خلاصه اولین و آخرین بارم شد اون لحظه با خودم میگفتم چکار کنم یعنی الان باید زنگ بزنم آتش نشانی یا امبولانس؟ اصلا تباه بودم😂 دیگه بعد اون حادثه توبه کردم رفتم لیزر خداروشکر

آره خلاصه اولین و آخرین بارم شد اون لحظه با خودم میگفتم چکار کنم یعنی الان باید زنگ بزنم آتش نشانی ی ...

😂 😂 😂 🤣حالا چیا مردی 

البته ترس داره هااا وای خب طوریش نمیشه کلا اون ناحیه نکانیزمش اینه چیزی نمیشه باید یواش یواش سر اپلیدی بچرخونید شل کنه ولی حس خوفناکیه ب عنوان کسی ک استاد این راهه ب هرکی میگم با اپلیدی اونجارو میزنم هنگ. میکنم هنوز فوبیای این اتفاق دارم